реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Звіт зі стрільбою

В Чернігові на базі Північного територіального квартирно-експлуатаційного управління Міністерства Оборони України завершилися планові триденні збори. Їхньою головною метою була оцінка й аналіз виконання завдань у минулому році та визначення пріоритетів на поточний. До зборів залучалися начальники та юрисконсульти квартирно-експлуатаційних відділів і частин, які обслуговують військові гарнізони в Чернігівській, Житомирській, Полтавській, Сумській та Черкаській областях.

Всього в підпорядкуванні управління знаходиться чотири квартирно-експлуатаційних відділи в Житомирі, Полтаві, Черкасах і Чернігові та дві квартирно-експлуатаційні частини в Новограді-Волинському та Десні. Загалом на забезпеченні управління знаходиться 255 військових містечок, 268 військових частин. Об’єм роботи чималий, особливо взимку, коли доводиться працювати зважаючи ще й на примхи клімату.

Після прибуття і розміщення, офіцери, задіяні на зборах, виїздзжали на полігон, що поблизу Гончарівського. Тут вони виконували навчальні вправи з вогневої підготовки – стріляли з пістолета Макарова і автомата Калашникова. Всі офіцери з цим завданням впоралися добре, а начальник відділення експлуатації підполковник Олег Федорчук і начальник матеріально-технічного забезпечення підполковник Олег Бондаренко – на «відмінно».

Другого дня зборів начальник Північного територіального КЕУ полковник Петро Титарчук проаналізував роботу підлеглих підрозділів управління у 2010 році. У своєму виступі він, зокрема, акцентував увагу на питаннях щодо здачі об’єктів та земельних ділянок в оренду, виконанні поточних ремонтів, військовій, виконавчій та трудовій дисципліні, а також оцінці опалювального сезону, який триває. В кращий бік він відзначив роботу начальника Остерської КЕЧ району полковника Михайла Кнутова і начальника Чернігівського КЕВ підполковника Юрія Юрика.

Кожен з офіцерів під час заслуховування звітував про свою роботу, вирішення проблемних питань та планові завдання на поточний рік. Перед учасниками зборів з доповідями, кожен за свою ланку роботи, виступили начальники відділів і служб Північного територіального КЕУ.

Начальник служби пожежної безпеки (м. Чернігів) Північного територіального відділу пожежної безпеки підполковник Олександр Мерцалов провів з учасниками зборів показове заняття, на якому було проаналізовано стан пожежної безпеки в минулому й поточному році. Він зазначив, що найважливішої уваги потребують місця проживання військовослужбовців та їхніх сімей. Під час заняття було продемонстровано декілька відеороликів про виникнення та темпи розвитку пожеж у жилих приміщеннях. Також підполковник Мерцалов, використовуючи минулорічні випадки, звернув увагу присутніх на дотриманні правил пожежної безпеки під час планування і проведення будівельно-ремонтних робіт з використанням електроприладів.

Попри всі негаразди, які доводилось долати торік, працівники Північного територіального квартирно-експлуатаційного управління 2010 рік завершили успішно. Без відключень тепло-, енерго-, водо-, газопостачання та водовідведення, серйозних аварій . Натомість, торік працівники КЕУ виконали ремонтні роботи котельних в Ічнянському (Чернігівська обл.) і Розсішинському (Черкаська обл.) гарнізонах, котельної на мазуті в Дубівці (Черкаська обл.) а в котельні інженерного полку, що дислокується в Новограді-Волинському (Житомирська обл.), замінили три несправних котли на нові НІСТУ-5. В селищі ж Десна, що на Чернігівщині, з метою створення безперебійного водопостачання та покращення якості води в гарнізоні, працівники КЕУ пробурили нову свердловину. Поточні ремонти, за наявності коштів, проводилися майже у всіх гарнізонах, за які відповідальне Північне територіальне КЕУ.

Серед головних завдань, які визначив для своїх підлеглих, на завершальному етапі зборів, начальник Північного територіального КЕУ полковник Петро Титарчук – робота щодо профілактик корупційних дій у своїх підрозділах, посилення військової та трудової дисципліни й виконання робіт щодо підготовки до нового опалювального сезону 2011-2012.

Олександр ПАРІЙ
Чернігів

Фото автора

На фото: учасники зборів з начальником Північного територіального КЕУ полковником Петром Титарчуком







Теги:офіцери, Північний територіальний КЕУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar