реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Комуністи при грошах і при владі

Оксану Єлманову обрано членом Нацради з питань телебачення і радіомовлення. Її висувала фракція Компартії. Виявилося, що її документи про освіту не відповідають стандартам, які існували на час їх видачі. Про це повідомила "Українська правда".
Перед голосуванням перший секретар Компартії Петро Симоненко наголошував, що її документи є справжніми.

Єлманова є двоюрідною сестрою Ігоря Калєтніка - голови Держмитслужби та депутата фракції. Батько Ігоря Калєтніка - Григорій є депутатом від Партії регіонів.

У рейтингу "200 найбагатших людей України" журналу "Фокус" 2010 року вона посіла 134-те місце з капіталом 39,1 млн доларів. Ці статки їй принесла група компаній FIM (нерухомість, фінанси і консалтинг).

Раніше сина лідера Компартії Андрія Симоненка призначили першим заступником голови Державного агентства України з інвестицій та розвитку.

Жодного представника опозиції до складу Національноїх ради з питань телебачення і радіомовлення не обрано. Натомість призначено людей В.Хорошковського і тепер, як завважила народний депутат Ірина Геращенко, Ахметов та Пінчук стоятимуть у приймальні голови СБУ за ліцензіями.




Теги:І.Геращенко, КПУ, Нацрада, П.Симоненко, Калєтнік, Верховна Рада, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar