реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Одну комуністку заарештували

Харизматичний заступник Петра Симоненка, бескомпромісна борець з «бандерівщиною» за спільне «братське» майбутнє з Росією таки стала новою жертвою «хунти».

Колишній перший секретар Харківського обкому Комуністичної партії України (КПУ) Алла Александровська затримана за підозрою в сепаратизмі й даванні хабара. Про це заявив її адвокат Олександр Шадрін, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Інтерфакс-Україна"

"Вона затримана. Їй інкримінують ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України. - Ред.) і ч. 3 ст. 369 (давання хабара. - Ред.) Кримінального кодексу України", - сказав він.

За словами адвоката, його підзахисна вважає звинувачення необґрунтованим. Крім того, захисник комуністки підкреслив, що були відсутні правові підстави для затримання, передбачені ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

Шадрін підтвердив, що у вівторок вдома у Александровської відбувся обшук. "Наразі обшук вже закінчений. Слідчі дії тривають", - сказав адвокат колишнього нардепа від КПУ.Патріоти України



Теги:КПУ, Сепаратизм, арешти, харків, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar