реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Валентин Наливайченко про Мукачево: причина в бездіяльності влади

Колишній голова Служби Безпеки України Валентин Наливайченко вважає, що інцидент в Мукачевому, є наслідком бездіяльності влади у вирішенні нагальних проблем людей, а так само імітації боротьби з корупцією та невирішеності питань добровольчих батальйонів. Про це він написав сьогодні, 12 липня, на своїй сторінці в Facеbook.

«Люди в Києві та на місцях обурені брехнею, якою влада намагається прикрити свою байдужість і бездіяльність, зрощенням влади і криміналітету, процвітанням корупційних схем», – написав він.

Наливайченко звертає увагу на те, що конфлікт в Мукачевому має бути негайно вирішений виключно мирним шляхом. При тому, неприпустимо визнавати патріотів терористами, розгортаючи проти них антитерористичну операцію.

Крім того, впевнений екс-начальник СБУ, влада зобов’язана негайно надати результати розслідування протиправної діяльності депутатів, місцевої влади та їх «патронів» у Києві.

«У зв’язку з цим закликаю в понеділок, 13 липня, негайно провести спеціальне засідання Верховної Ради України і прийняти рішення про позбавлення депутатської недоторканності депутатів, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні злочинної діяльності, зокрема «кришуванні» злочинності в регіоні. Це гарантія, яка дасть можливість провести об’єктивне розслідування та притягнути винних, хто б це не був, до відповідальності», – написав він.



Теги:Правий сектор, Контрабанда, Наливайченко, Мукачево, Верховна Рада, СБУ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Три недели как Наливайченко не у корыта и уже - влада виновата. А сам за полтора года дохера на молотил. К себе, любимому, претензий нет.
avatar