реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети «Біла хата» від 16 червня 2011 року

Про те, як півдоби в нічному лісі шукали дворічного хлопчика, який раптово зник в одному із сіл Носівського району, і хто його врятував, мова йде у спеціальному репортажі.
«Посміхнись майбутньому!» — так називався конкурс, який проходив серед школярів старших класів загальноосвітніх навчальних закладів Чернігівської області. В публікації «Сміх у майбутнє» — розповідь про нагородження переможців.
Про захоплення Романа Боюна з літописного села Блистова, що на Менщині, йдеться в матеріалі під рубрикою «Династія».
15 червня 1941 року народився Майстер українського кіномистецтва, кіноактор Іван Миколайчук. Сторінка під назвою «Обрій» присвячена цьому геніальному митцю, в особі якого українська нація має світового невмирущого позитивного героя, який пробуджував національний дух українців…
Розмаїта сторінка «Зоосвіт» цього разу стане в нагоді тим читачам, які планують або вже займаються розведенням кролів, мускусних качок, курчат та риб. Консультації надають фахівці з відповідних установ Чернігівської області.
«Країна жіночих секретів» багата на широкий спектр питань. Про аромати чарівності та меланхолію пахощів ділиться своїми думками та досвідом продавець-консультант мережі «Красуня» Діана СУГОНЯКО.
Як у літній період доглядати за шкірою, яка піддається дії сонця, вітру, пилу і бруду сильніше, ніж будь-коли, розповідає чернігівський естетист Оксана ЄРЕМЕНОК.
У «жіночій» сторінці також вміщений цікавий матеріал під назвою «Кого я хочу знайти» в рубриці «Історія з конверта».
Чернігівська обласна газета «Біла хата» завжди намагається крокувати в ногу з часом. Цього разу на сторінці «Полуничний рай» подаються різноманітні рецепти, за якими можна приготувати будь-які страви з полуниці.



Теги:16 червня 2011, консультації, Біла хата, поради, Чернігів, анонс газети


Читайте також



Коментарі (0)
avatar