реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 24 січня 2013 року

Тема біометричних паспортів сьогодні стала майже такою ж актуальною, як і купівля товарів першочергового вжитку. Детально про запровадження нової паспортної системи — в ексклюзивному інтерв’ю заступника начальника Управління державної міграційної служби Чернігівської області.

Тема сновидінь для тижневика «Біла хата» — не нова. Цього разу тематичну розмову продовжують самі читачі газети в публікації «Про що розповідають сни?».

Зворушливі «Спогади з дитинства» постійної авторки розповідей про життя наше буденне Антоніни Товстоп’ят із Прилук цього разу теж не залишать нікого байдужим, адже саме тут розкривається сутність людського буття і ставлення наше до всього, що супроводжує наш світ.

Про цікаву «Зустріч із примарою» в рубриці «Незвідане» розповідає авторка з Чернігова, публікації якої раніше вже вміщувалися у тижневику і які, про що свідчить редакційна пошта, сподобалися читачам.

У свіжому номері тижневика також — чергові майстер-класи від шанувальників газети, листи читачів із коментарем психолога на тему кохання і подружньої зради, тематична сторінка «Будьте здорові» та багато іншої цікавої і корисної інформації.

Ті, хто не встиг передплатити чернігівську обласну газету «Біла хата», можуть її придбати в кіосках преси, хоча туди вона надходить в обмеженій кількості.



Теги:консультації, здоровя, незвідане, 24 січня, Чернігів, Газета, 2013, Біла хата, поради, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar