реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 7 березня 2013 року

Серцю — любові та віри!
Усмішці — сяйва, краси!
Злету високого — мріям!
Радості! Щастя! Весни!
З таким оптимізмом зустріла перші дні весни Зоя Щьотка з Чернігова. А взагалі — у цьому номері багато публікацій, приурочених до жіночого свята — 8 Березня.

Читачка із села Курінь Бахмацького району, поетеса Тетяна Федорова чуттєво закликає читачів повертатися до своєї матері. Її наболіла розповідь не залишить байдужим не тільки жіноцтво, а й чоловіків.

У «Юридичній консультації» тижневика вміщені вичерпні відповіді, які підготували фахівці-юристи на запитання читачів, а саме: якщо батьки зробили договір дарування житла неповнолітній дитині, то чи буде вона вважатися власником цього житла; чи має право особа працювати викладачем у навчальному закладі й одночасно отримувати пенсію; чи буде користуватися жінка пільгами свого батька, який пропав безвісти під час Великої Вітчизняної війни.

На сторінці «Садиба» читачі газети діляться своїм досвідом щодо правильного замочування насіння, подовження життя зрізаним рослинам, приготування деяких рецептів для якісного росту рослин тощо.

У рубриці «Будьте здорові!» — розповідь про чернігівця, який сам вилікувався від онкологічного захворювання! І це абсолютно не вигадки, а підтверджено офіційно медиками Москви.

До дня народження світоча українства Тараса Шевченка редакція пропонує цікаві кросворди Миколи Турківського із села Линовиця Прилуцького району.

У чернігівському тижневику «Біла хата» багато й інших цікавих та корисних публікацій.



Теги:консультації, 7 березня 2013, Чернігів, Біла хата, поради, тижневик, Анонс чернігівської обласної газети


Читайте також



Коментарі (0)
avatar