реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Запрошує "Аратта"

Свято до Дня закоханих пройде в «Аратті»

Нетрадиційний формат для святкування з нагоди Дня Святого Валентина обрали в Чернігівські обласній благодійній організації «Аратта». У неділю 13 лютого о 12.00 в офісі організації (вул.Островського, 37, дитсадок №37) відбудеться фестиваль-конкурс «Аратта» підтримує таланти», участь в якому візьмуть обдаровані діти з сімей, якими опікується ця благодійна організація: малозабезпечені, багатодітні, де підростають діти-сироти.

Святкова програма передбачає змагання у декількох номінаціях, в тому числі: «хореографія», «вокал», «живопис», «декоративно-ужиткове мистецтво». Творчі виступи дітей та підлітків, а також їх роботи буде оцінювати компетентне журі. Всі учасники заходу отримають подарунки, а найкращі – призи.

Коротко: Чернігівська обласна благодійна організація «Аратта» була створена в 1996 році (а офіційно зареєстрована – в 1998р.). На сьогодні вона має декілька філіалів у Чернігівські області (Городня, Щорс, Макошине Менського району). Серед основних завдань діяльності «Аратти» - підтримка людей, які опинилися в скрутних життєвих ситуаціях, а також соціально незахищених родин. Організація налагоджує контакти з закордонними партнерами, знаходить і розподіляє гуманітарну допомогу, реалізовує соціальні проекти, створює та підтримує клуби за інтересами та гуртки для дітей і молоді.

Запрошуємо всіх зацікавлених представників ЗМІ!
Медіа-Центр «Моє Місто»




Теги:День Святого Валентина, свято закоханих, Араття


Читайте також



Коментарі (0)
avatar