реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

За землю! За свободу!

22 травня 2011 року у м. Прилуки Чернігівської області відбулися збори громадян із створення ініціативної групи для підготовки проведення референдуму про ухвалення Закону України "Про землю".
Понад три сотні людей зібралося о 17:30 на подвір’ї по вул. Костянтинівській, 117А, щоби виразити свій погляд на поводження з українською землею. Учасниками зборів стали не лише прилучани, а й представники інших районів Чернігівщини.

У ході зборів одноголосно було підтверджено доцільність проведення Всеукраїнського референдуму щодо ухвалення Закону України "Про землю". Проект даного закону, який був опублікований у газеті «Всеукраїнське об'єднання «Свобода» № 96 (19 у цьому році) 12-18 травня 2011 року. Також серед учасників зборів було обрано ініціативну групу, яка займатиметься підготовкою до проведення референдуму. Головою зборів за одноголосним рішенням їх учасників був депутат Прилуцької районної ради від ВО «Свобода» Іван Тютюнник. Його також було обрано куратором по Чернігівській області щодо підготовки проведення референдуму щодо ухвалення Закону України "Про землю".

«Якщо українці проковтнуть питання продажу землі, то наступним питанням, яке торкнеться українців, стане продаж повітря. Нам встановлять тарифи і повісять лічильники, за якими ми платитимемо за кожен ковток повітря, який вдихаємо.»

На зборах виступив голова Прилуцької міської партійної організації ВО «Свобода» Костянтин Лубенцов: «Ми сьогодні зібралися, щоб дати відповіді на важливі питання. Перше питання: чи здатні ми, українці, до самоорганізації, до об’єднання, до спротиву, до самовираження. Те, що тут зібралося стільки небайдужих людей, є ствердною відповіддю на це запитання.

Тут зібралися люди, які розуміють і знають, що відбувається в державі. Нас, українців, тотально грабують на всіх фронтах. Здичавілі узурпатори дісталися вже й до нашого національного багатства – української землі, даної нам Богом. Це те друге не стільки запитання, скільки проблема, що змушує нас творити національний спротив, ставати до лав національної опозиції. Ми повинні зупинити земельну вакханалію, використавши для цього наше Конституційне право – право на народовладдя, право на проведення референдумів. І це останній мирний і законний спосіб, яким українці можуть довести, що саме у їхніх руках знаходиться вся повнота влади».

Прес-служба обласної організації ВО "Свобода"




Теги:Прилуки, референдум, продаж землі, свобода


Читайте також



Коментарі (0)
avatar