реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Повний місяць впливає на депутатів

Про це заявив на сесії Чернігівської міської ради голова Олександр Соколов, коментуючи "бої" за положення про підзвітність виконавчих структур.
Депутати хочуть, щоб вони звітували не тільки виконкому, голові, заступникам, але й постійним комісіям міської ради. Депутат Костянтин Іванов (Партія "Удар") підкреслив, що депутати не хочуть втручатися в діяльність підприємств, а хочуть знати і звітувати перед виборцями – куди йдуть кошти комунальних чернігівських підприємств.

27 депутатів чернігівської міської ради підписалися під альтернативним Положенням про виконавчі органи міської влади.

На початку сесії депутат від Компартії Петрущенков заявив про недовіру члену лічильної комісії Артему Стаху і запропонував ввести в лічильну комісію Валерія Солдатова. Міська радо погодилася і обрала до складу лічильної комісії 4-ох чоловік.

Перед початком сесії депутати "Батьківщини" майже в повному складі покидали залу, до них приєднувалися керівники інших фракцій.
Зрештою питання було зняте з порядку денного -- його будуть "утрясати".

Тим часом, на політичну арену виходить молодь -- невідома громадська організація виступила проти забудови Ялівщини (на фото). Один із лозунгів є цілком пролетарським. Ігонрування його сьогодні обернеться "червним півнем" завтра.

Фото Валерія СЕНЧУКА




Теги:Ялівщина, Чернігів, К.Іванов, міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Клюев-Калетник - 1 млрд дол. с бюджета за счет не уплаты фирмой "Ливеле" акцизов,НДС, Азаров,Близнюк- по 200 млн. на фирмы сыновей, Клюев- 400 млн. на подконтрольную фирму, Колесников через фирму "Альтком" 2 млрд на СК "Олимпийский" без проведения тендеров,банк сыну Януковича за 200 млн., Ефремов черрез родственников 1 млдрд. в "Луганскугле", выделение с бюджета 3,5 млрд Фирташу через Ощадбанк, оправдание ГПУ за убийство сына директора Укратводора Демишкана...Донецкая мафия бесчинствует... Уважаемые руководители Евросоюза, жители Украины просят вас арестовать загрансчета Януковича и его близкого окружения за рубежом, запретить въезд в Европу чиновникам установившим диктатуру, геноцид и цензуру, прекратить выделять преступному режиму многомиллиардные кредиты, заблокировать проведение ЕВРО и оказать моральную и материальную помощь в свержении антинародной хунты...Заранее благодарны...
avatar