реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Податківці виходять на лижню

Податківці Чернігівщини пропагують здоровий спосіб життя

Пропагуючи здоровий спосіб життя, податківці беруть активну участь у спортивних змаганнях – з футболу, волейболу, настільного тенісу, легкої атлетики, офіцерського триборства… А цієї суботи вони вперше провели змагання з лижних гонок.

Відкрив урочистості з нагоди проведення змагань голова Державної податкової адміністрації в Чернігівській області Валентин Осипенко. Він побажав учасникам - перемог і гарного настрою. А ще - висловив надію, що лижний спорт стане популярним серед податківців і такі змагання будуть проводитися й надалі.

Вітаючи учасників змагань, перший заступник голови-начальник управління податкової міліції Ігор Скоріков зазначив, що символічно днем проведення змагань обрано саме 5 лютого. Адже рівно 12 років тому у складі податкової служби були створені підрозділи податкової міліції.

Тож під час урочистостей з нагоди відкриття змагань був зачитаний наказ про присвоєння звання підполковника податкової міліції – старшому оперуповноваженому з особливо важливих справ В.М.Височенку, та майора податкової міліції – старшому оперуповноваженому О.М.Пилипенку.

Заслужений майстер спорту з біатлону, учасниця трьох Олімпіад Ніна Лемеш також висловила свої привітання – побажала вдалого старту, швидких лиж і переможного фінішу.

Хоча мокрий сніг і сильний вітер й не сприяли проведенню змагань, але учасники спартакіади вийшли на старт з піднесеним настроєм.

Одразу стартували жінки. Серед них першою пройшла кілометрову дистанцію держподатінспектор відділу адміністрування податків з фізичних осіб ДПІ у м.Чернігові Тетяна Науменко. Другою прийшла на фініш начальник ДПІ у Городнянському районі Інна Неврова, третьою - головний спеціаліст фінансового відділу ДПІ у м.Чернігові Світлана Волкова.

Дистанція для чоловіків – два кола по 1500 метрів. З результатом 12 хвилин 23 секунди першим фінішував начальник відділу фізичного захисту УПМ ДПА в області Станіслав Петрик. Поступившись лише 1хв.50сек. друге місце посів заступник начальника відділу персоналу ДПА в області Микола Тулупов. Третім був на фініші помічник оперуповноваженого відділу фізичного захисту ДПА в області Сергій Кабенок.

У сімейній естафеті по черзі на 400-метрову дистанцію виходили жінки. Вони передавали естафету дітям. А завершували її – чоловіки. Найкращий результат показала родина начальника відділу фізичного захисту УПМ ДПА в області Станіслава Петрика. Друге місце виборола родина помічника оперуповноваженого відділу податкової міліції ДПІ у м.Чернігові Олександра Браточкіна, третє – завідувача сектору інформатизації процесів оподаткування, реєстрації та обліку платників податків ДПІ у Бахмацькому районі Тетяни Матвієнко.

Серед команд перше місце - в управління податкової міліції ДПА в області, друге – ДПІ у м.Чернігові, третє – ДПА в області.
Поки оргкомітет готувався до церемонії нагородження, учасників змагань та вболівальників пригощали кулішем та зігрівали чаєм. За спілкуванням час спливає швидко.

І ось переможців та призерів запрошують на п’єдестал. Голова ДПА в області Валентин Осипенко та перший заступник голови-начальник управління податкової міліції Ігор Скоріков вручають Грамоти та цінні подарунки.
Загалом участь у змаганнях взяли 18 команд. І варто сказати про надзвичайну активність вболівальників – податківці залюбки прийшли підтримати своїх колег. До речі, разом з головою ДПА в області Валентином Осипенком серед вболівальників були всі його заступники. А перший заступник голови Микола Манжула хоча й не був у складі команди, але також пройшов 3-кілометрову дистанцію.

Господарі спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з лижного спорту, де проходили змагання, подякували податківцям за пропаганду лижного спорту.

Відділ масово-роз’яснювальної роботи та
звернень громадян ДПА в області




Теги:податкова міліція, податківці, Лижі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar