реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Турнір з футзалу – на честь символу наступного року

Рада профспілки працівників ГУ ДФС у Чернігівській області провела турнір з футзалу “MARTISHKA CUP - 2016”, який назвали на честь символу наступного року. Змагання відбулися в одному з спорткомплексів міста - СК “Хімік”.

До речі, змагання з футзалу проводяться на гандбольному майданчику. Грають спеціальним м’ячем, який на відміну від футбольного, не відскакує від підлоги. Цей вид спорту дуже популярний у світі, оскільки не потребує зайвих витрат.

Турнір був організований за круговою системою. Тобто, всі команди зіграли між собою. Це зумовило напругу та непередбачуваний результат кожного матчу.
Але в підсумку, здобувши 15 очок, золоті нагороди та головний кубок змагань виборола команда «Біатлон». У її складі відзначився надійною грою воротар Євгеній Слесарь.

Срібні нагороди виборола команда Ради профспілки, яка в останньому матчі здобула вольову перемогу над командою податкової міліції з рахунком 2:1 завдяки двом голам нападаючого Євгенія Кашука та захисника Олександра Заворотнього.

Бронза дісталася команді податкової міліції, у складі якої слід відзначити спортивну креативність Андрія Кравченка та Сергія Андрущенка.

Кращим гравцем турніру визнано капітана команди «Біатлон» Сергія Кандибу.

Але найголовніше - всі учасники змагань отримали позитивні емоції, які додадуть святкового настрою.

Ігор ЗАКРУЖНИЙ,
голова спортивної комісії Ради профспілки працівників ГУ ДФС у Чернігівській області



Теги:ДФС в Чернігівській області, спотивні змагання, Футзал, податкова міліція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar