реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Огляд на старті: округ № 206

Округ №206.
Включає в себе частину Чернігова. Чернігівський та Ріпкинський райони
.

Тут боротьба йде найбільш помітна з усієї області. Лідирують поки що двоє – київський бізнесмен Владислав Атрошенко і перший заступник голови обласної державної адміністрації Станіслав Прокопенко.

Їхня реклама дуже помітна і доволі жваво обговорюється. Атрошенко відзначився масовим роздаванням виборцям отрути для коло радів та «хлібного набору» (борошно, олія, цукор). Якщо це не підкуп виборців – тоді «Сіверщина» комуністична… До того ж, на своїй сторінці у Фейсбуці він ще й гордиться цим: мовляв, люди такі бідні, що треба помагати.

Колишній «помаранчевий» губернатор, який воліє забути Ющенка як поганий сон, він зараз поставлений головою наглядової ради корпорації «Київхліб». Певно, його господарі і виділили складові для виготовлення хліба на роздачу виборцям. Атрошенко належав до партії Тігіпка «Сильна Україна», зараз, певно, буде йти як самовисуванець. Виборцям розказує як йому набридли всі партії – звісно, коли по них отак бігать…

Прокопенко відверто декларує себе не тільки представником правлячої влади, але й донецьким. Його кампанія проходить загалом у стилі владного кандидата: поїздки по округу, демонстративне вирішення тих чи інших проблем. Про нього самого, як і про його політичні погляди, відомо мало.

Бютівсько- фронтзмінівська опозиція довго асоціювалася з Віталієм Коржем, який і був представлений уже потенційним кандидатом. Проте на з’їзді було оголошено інше прізвище – підприємець Володимир Поліщук, чернігівець, який має бізнес в основному за межами області. Сфера його інтересів – оптові овочеві ринки. Поліщук провів кілька зустрічей та спортивно –культурних акцій в деяких селах Чернігівського району. Відзначився викиданням прапорів Партії регіонів 9 травня у Киселівці – натомість вимагав виставити червоні, під якими воювали наші діди.

Партія «УДАР» тут несподівано виставила кандидатуру ведучої передачі обласного ТБ «Від щирого серця» Олени Попової. Впізнаваність у неї, звісно, є. Говорити вона вміє в силу професії. Чи зможе її команда скласти достойну конкуренцію трьом основним суперникам покаже тільки час.

Василь ЧЕПУРНИЙ

Повністю огляд читайте у газеті "Сіверщина" за 9 серпня



Теги:Владислав Атрошенко, Олена Попова, Станіслав Прокопенко, Чернігів, округ № 206


Читайте також



Коментарі (0)
avatar