реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Огляд газети "Сіверщина" за 16 травня

Газета "Сіверщина" першу сторінку присвятила фестивалю на хуторі Обірок у Бахмацькому районі -- після чаморошної української (псевдоукраїнської) політики так хочеться чогось природнього, справжнього, творчого...

Також газета "Сіверщина" пише про поховання у Чернігові, де під виглядом нацистських жертв можуть бути жертви комуністів. Про це йдеться у статті Сергія Соломахи.

Про бивень мамонта, знайдений біля села Оболоння Коропського району, розповідає Інеса Фтомова -- такий бивень єдиний в усій Європі, бо має орнаменти. "Весна оця така гаряча..." -- через 50 років зустрівся зі своєю шкільною любов'ю Яків Ковалець.

Редакційну сторінку "Сіверщини" зайняв Петро Антоненко: тут його авторська колонка про 10 копійок під Кабінетом міністрів і перевірка реакції на публікації газети про школу в Авдіївці Куликівського району та про вирубування лісосмуг.

Головний редактор "Сіверщини" Василь Чепурний цього номера виступає в рубриці "Мимохідь" публікацією "Баба Демидовка": вона прожила 91 рік, але так і не прийняла нелюбу невістку.

В номері також -- сторінка листів, православний календар, народні прикмети, новини області і світу, до анекдотів включно.

Передплату приймають усі поштові відділення по всій Україні. Будьте з нами -- єдиною державницькою, але не одержавленою газетою Чернігівщини!



Теги:Сіверщина, Петро Антоненко, Яків Ковалець, Василь Чепурний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar