реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Нардеп Поляков ще надіється на Президента. А на його Генпрокурора вже ні

Народний депутат від 206 (чернігівського) округу Антон Поляков продовжує боротися проти іншого народного депутата - від 208 округу Валерія Давиденка та його компаньйона - народного депутата від 210 округу Бориса Приходька. Всі троє належать до провладних політичних сил, а Антон Поляков пройшов до парламенту виключно завдяки своєму членству у "команді Зе".

Анатон Поляков на своїй сторінці в мережі Фейсбук пише: "На засіданні фракції задав питання Президенту щодо ситуації з неподписанням Генпрокурором подання на зняття недоторканності з депутата Приходько. Виявляється Президент взагалі не в курсі ситуації. Також він не знав, що я попросив Голову Верховної Ради терміново виготовити підписні листи на висунення недовіри Генпрокурору депутатами. Дуже багато депутатів готові поставити свій підпис за бездіяльність пана Рябошапки. Але пан Розумков чомусь не поспішає їх видавати. Також я розповів Президенту, що сьогодні високопосадовці МВС повідомили мені, що партнер Приходько, теж депутат Верховной Ради 9 скликання замовив мене одному з кримінальних авторитетів за мій "тиск" на Генпрокурора. Президент пообіцяв розібратися в цій ситуації".

Наївність, якщо вона є, розвіюється, як бачимо, швидко. Генпрокурору нардеп Поляко уже не довіряє, а Президенту, який поставив "100% свого прокурора" - ще довіряє. Ну-ну..

Василь АВДІЙ



Теги:Слуга народу, Валерій Давиденко, генпрокурор, Антон Поляков, Борис Приходько, 206 округ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar