реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

В організмі померлого нардепа Полякова знайшли залишки наркотиків - МВС

Лише після проведення "глибоких досліджень" буде встановлено, яким чином речовина потрапила в організм.

В організмі народного депутата від "За майбутнє" Антона Полякова, який помер у ніч на 8 жовтня, знайшли залишки наркотичного препарату - метадону.

Про це повідомив речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко в етері телеканалу "Україна 24".

Розслідування триває, підозри ще нікому не висунуті. З нових даних єдине, що можна сказати, — що судово-медичні експерти повідомили слідству, що в організмі загиблого, крім невеликої дози алкоголю, є така речовина, як метадон, - розповів він.

За словами речника, наразі точно невідомо, яким чином наркотик потрапив в організм померлого Полякова, та чи міг вплинути на його смерть. При цьому все це буде з'ясовуватись лише після проведення "глибоких досліджень".

Речник МВС нагадав про дві версії смерті Полякова, які розглядають правоохоронці:

Або був злочинний характер смерті, або ні.
Або він сам вжив препарат, який можливо став причиною смерті, або його отруїли.
Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Напередодні інциденту, 5 жовтня, Поляков розповів про те, що "слугам" роздавали гроші в конвертах у туалеті Верховної Ради після голосування закону про олігархів. Він надав щодо цього свідчення НАБУ, проте його колега, який це побачив, злякався та відмовився щось говорити.

Народний депутат Антон Поляков жив разом зі своєю колегою по партії "За майбутнє" Анною Скороход. Жінка 8 жовтня втратила свідомість під час роботи у Верховній Раді, а до того телефонувала померлому та кричала, що вагітна.
Парламент. UA



Теги:Антон Поляков, мвс, 206 округ, За майбутнє, Слуга народу, наркотики


Читайте також



Коментарі (0)
avatar