реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Нардеп проти Генпрокурора

Народний депутат від 206 виборчого округу Антон Поляков ("Слуга народу") на своїй сторінці у Фейсбук виступив проти Генерального прокурора Рябошапки за покривання іншого нардепа - від 210 виборчого округу Бориса Приходька.

Атон Поляков пише: "Генеральний прокурор України, Руслан Рябошапка, плідно "працює" вже другий місяць. За свою бездіяльність він отримав з бюджету України місячну зарплатню більше 131000 грн.! При цьому, за цей час, жодна топова справа не вирішена, а пан Рябошапка взагалі почав уникати спілкування з депутатами. Звісно, адже як пан Рябошапка може пояснити, що він вже місяць не може підписати готове подання до Верховної Ради на зняття недоторканності з депутата Приходька, який вкрав 2 мільярди гривень з Аграрного фонду України? Це дуже тяжко, - взяти ручку та поставити підпис на поданні, яке, за його ж словами лежить у нього на столі. На мої питання коли він їх підпише він не відповів. Коли я запросив його на засідання Комітету, він не прийшов".

На заспокоює нардепа від Зе- кмоанди, що Борис Приходько став голосувати, як треба "зеленим": " І дуже цікавий факт, що після ігнорування паном Рябошапкою своїх службових обов'язків, депутат Приходько, на якого генпрокурор не підписує подання на зняття недоторканності, почав активно голосувати за законопроекти "Слуги Народу".

Нардеп погрожує зібрати підписи за висловлення недовіри Генпрокурору: "Хочу сказати, що мені та ще 149 депутатам не важко, на відміну від вельмишановного Генерального прокурора України, взяти ручку та підписати бланки про висловлення недовіри Генпрокурору Рябошапці та проголосувати за це на пленарному засіданні. Адже не за такого прокурора ми голосували й бездіяльність пана Рябошапки викликає сумніви щодо його чесності, непідкупності та незаангажованості й ганьбить Президента України, який довірив йому Генеральну прокуратуру. До речі, сьогодні я звернувся до Голови Верховної Ради України з проханням невідкладно виготовити підписні листи для збору підписів про висунення недовіри Генпрокурору України".

Питається в задачі - коли молодому- зеленому Антону дадуть по руках старші товариші?!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Антон Поляков, генпрокурор, 206 округ, Борис Приходько, Корупція, Давиденко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar