реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Forbes: TOP - 100 захисників України

Головний редактор українського Forbes Володимир Федорин розповів про підготовку першого номера видання, політику невтручання менеджменту в діяльність редакції та особливості роботи в Україні.

Вчора Український Медіа Холдинг, що одержав у серпні ліцензію на видання Forbes, провів прес-сніданок з Федориним та директором проекту Надією Шаломовою.
Федорин, який раніше займав крісло заступника головного редактора російської версії Forbes, розповів, що підписання у рамках ліцензійної угоди документів, згідно з якими менеджмент проекту зобов'язався не впливати на редакційну політику, було його ініціативою. Однак він запевнив, що не вважає, що в українського медіаринку погана репутація.

"На вашому ринку ліцензійних видань небагато. Тому в мене не було відчуття, що американські, європейські норми щодо взаємовідносин між редакцією і комерційною частиною всередині редакції тут вже присутні. Хоча про те, що комерційна частина не буде втручатися в редакційну політику, Борис Ложкін ( президент УМХ) сказав мені при першій же зустрічі", - заявив Федорин.

Він повідомив, що команда українського Forbes вже сформована на 95%. Всього в редакції буде 10-11 пишучих журналістів і близько п'яти редакторів. Серед них - колишні співробітники Фокуса, Ділової столиці, Лівого берега і Maxim.
Зазначимо, перші номери українського видання будуть рецензуватися нью-йоркським офісом Forbes Media. Здача першого номера до друку запланована на 2 березня. Наклад видання - 30 тис. примірників, кількість шпальт - близько 128.


На фотографії зображена перша сторінка журналу Forbes, такою якою б її хотіли бачити деякі інтернет-користувачі.
Ясь ОЛЕШКО




Теги:преса, Парубій, Forbes


Читайте також



Коментарі (0)
avatar