реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Дорога як свято: ФОТОРЕПОРТАЖ

Вже стало доброю традицією, коли на свято 8-го Березня інспектори ДАІ вітають водіїв-жінок зі святом та дарують їм квіти і пам’ятні подарунки.

Але цього року працівники Державтоінспекції Чернігівської області започаткували своє ноу-хау – 23 лютого жіночий колектив атестованих працівників ДАІ вперше в практиці ДАІ України вирішив привітати водіїв-чоловіків з їхнім святом — Днем захисника Вітчизни.

Даний захід був спланований саме за ініціативи представниць прекрасної статі УДАІ області. Жінки, які в своїй повсякденній діяльності виконують свої функціональні обов’язки в кабінетах управління, в цей день вийшли «на лінію» працювати нарівні з інспекторами-чоловіками, а заодно і привітати учасників дорожнього руху — представників сильної статі зі святом.

Чарівні ДАІшниці, зупиняючи водіїв, дарували їм символічні подарунки від Державтоінспекції — «Правила дорожнього руху України», брелоки з символікою та телефонами «гарячої лінії ДАІ», глянцеві відомчі журнали, а у випадках, коли в салоні знаходилась дитина - кольорові тематичні розмальовки для дітей.

А стосовно тих водіїв, хто ж все ж таки порушив правила дорожнього руху, обмежувалися попередженням та дарували брошурки з нагадуванням про відповідальність за порушення у сфері дорожнього руху.

Загалом учасники дорожнього руху були приємно здивовані та враженні спілкуванням з такими тендітними інспекторами ДАІ, а нерадиві порушники обіцяли більше ніколи не порушувати правила дорожнього руху.

Керівництво Державтоінспекції області підтримало такий задум своїх співробітниць та висловило сподівання, що подібні акції сприяють покращенню профілактики аварійності на автошляхах області.

ВЗГ УМВС у Чернігівській області







Теги:автошляхи, інспектор ДАІ, ДАІ, дорожній рух


Читайте також



Коментарі (0)
avatar