реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс Чернігівської газети «Біла хата» від 13 жовтня 2011 року

Незважаючи на неодноразові попередження міліції щодо обдурювання нечесними особами літніх людей, через які останні втрачають свої заощадження, усе ж таки не перестає надходити аналогічна інформація до органів правопорядку. Про те, як захисти себе і свої заощадження від шахраїв, розповідають для читачів обласного тижневика працівники міліції.

Уряд України прийняв рішення про підвищення соціальних виплат для деяких категорій населення. Газета «Біла хата» інформує читачів про такі урядові заходи.

Актуальне інтерв’ю з фахівцем з Інституту геронтології Національної академії наук України з приводу соціальних розбіжностей між чоловіком і жінкою та чому старіють люди, зацікавить не лише літніх людей, а й тих, хто сьогодні ще у розквіті сил та здоров’я.

Чернігівська газета «Біла хата» започатковує новий проект — створює Кулінарну карту Чернігівщини. Адже, як відомо, кожному регіону притаманні певні особливості в приготуванні тієї чи іншої страви. Про оригінальні ідеї щодо рецептів страв, запрошує поділитися газета своїх читачів.

Життєва історія про кохання двох людей, які зустрілися за десятиліття після їх примусового розлучення не залишить байдужим навіть читача, який не дуже полюбляє сентиментальні розповіді.

Цієї пори виповнюється 70 років з дня створення і першого показу художнього фільму «Свинарка і пастух». Цій темі сімейна газета «Біла хата» присвячує спеціальний розділ.

Кореспондент обласного тижневика «Біла хата» побував на Закарпатті на запрошення відомого в Україні політика Віктора Балоги.

Журналісту пощастило завітати до «дивного» закладу «Деца у нотаря» в Ужгороді. Його репортаж та фотознімки додадуть у ці осінні похмурі дні хорошого настрою кожному читачеві.



Теги:13 жовтня, консультація, Анонс, Рік, Біла хата, поради, 2011, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar