реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети "Біла хата" від 23 червня 2011 року

Історія з конверта цього разу стала майже основною темою газети. Адже війна, початок якої припадає на 22 червня, зачепила кожну українську родину. Саме про це йдеться у публікації «Портрет» Ліани ЛЕЩЕНКО із села Курінь Бахмацького району.

Тижневик порушує актуальну тему сьогодення: «Як захищені підприємці на Чернігівщині?» У контексті розгляду цього питання цікавими для читача стануть наведені факти голови громадської організації «Молодіжна Спілка Юристів» Романа СЕМЕШКА та голови Чернігівської профспілки підприємців «Єдність» Світлани ЖИМОЛОСТНОВОЇ. Також на захист підприємців газета «Біла хата» анонсує свої нові й цікаві проекти. Про все це — на сторінках обласного тижневика.

Що краще вибрати — кефір без хімії, приготовлений власноруч із полуницею, чи перегляд телепрограм, де представники влади розповідають про те, як нам жити далі? Про це розмірковує редактор газети «Біла хата» в публікації «Кожному — своє!»

Цікаву тему підказали читачі у своєму листі, які звернулися до редакції, щоб привітати своїх батьків текстом відомої пісні на слова Андрія Демиденка «Душі криниця». Що з того вийшло — дізнаєтесь зі сторінок газети.

У рубриці «Сад. Город» тижневик не тільки вміщує посівний календар на липень-серпень, а й публікує для своїх читачів корисні та різноманітні поради садівників, городників, а також фахівців у цій галузі.

Редакція обласного тижневика «Біла хата» нагадує читачам, що до закінчення передплати на 2 півріччя залишилося обмаль часу. Тож якщо хочете бути в курсі актуальних подій, отримувати потрібні юридичні консультації від місцевих юристів із різних галузей права, різноманітні поради — поспішіть звернутися до поштових працівників та передплатіть потрібну вам газету.



Теги:консультації, Чернігів, Анонс, Газета, Рік, Біла хата, поради, 2011, тижневик, 23 червня


Читайте також



Коментарі (0)
avatar