реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 2 серпня 2012 року

Віднедавна мешканцям Чернігівської області перетинати російсько-український кордон стало значно простіше. Як саме потрапити в Росію без пропусків та реєстрацій? Про це — у свіжому числі тижневика.

Недавно газета «Біла хата» започаткувала для своїх читачів новий проект — напишемо спільно портрет влади. Вже перша публікація в цій рубриці зацікавить багатьох.

Своєрідний майстер-клас на полігоні провів армійський підрозділ. Цей та інші матеріали на військову тематику — у спецвипуску «Армія».

Що може бути страшнішим за епідемію СНІДу? Це хвороба, яка останнім часом значно активізувалася, в тому числі і в Чернігівській області. Фахівці б’ють на сполох і стверджують, що в разі невжиття профілактичних заходів ситуація може призвести аж до епідемії.

Методи та способи шахраїв, які оббирають дідусів і бабусь, особливо в сільській місцевості, сьогодні вдосконалюються. В актуальній публікації «Давай, діду, погадаю» розповідається про те, як люди втрачають свої кошти та цінні речі, в першу чергу, через свою безпечність.

Постійна рубрика «Історія з конверта» не залишає сумнівів — треба замислитися над тим, хто ми є в цьому коловоротному світі, з якими людьми нас зводить доля і що відбувається, коли життєвий вибір виявився не таким, як думалося.

Чернігівська обласна газета «Біла хата» вміщує також і інші різнопланові матеріали.



Теги:консультація, 2 серпня 2012, Чернігів, Анонс, Газета, Біла хата, поради, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar