реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

За землю -- задом до влади

І знову земля...
16 лютого 2009 року під будівлею Чернігівської обласної державної адміністрації зібралися з півсотні людей, членів садового товариства „Чисте ІМА” з с.Іванівка Чернігівського району. Люди мовчки стояли спиною до будинку адміністрації, цим самим говорячи: „як Ви до нас, так і ми до Вас”.

Питання розширення меж села стоїть вже давно. Більше сотні заяв було надано жителями села Іванівка на виділення землі під забудову. Але землі люди так і не отримали! Адміністрація „вивчила” питання, як краще розпоряджатися землею з користю для себе. Обурення селян викликав той факт, що після надання заяви до в.о. голови Чернігівської РДА В.Брайко, 16 га землі, на які претендували члени садового кооперативу, терміново було розділено між 8 особами по 2 га (списки цих власників виясняються), а фірма „Червона ” взялася за виготовлення необхідної документації.

В телефонній розмові заступник голови РДА О.Лось повідомив, що питання кооперативу вивчається і відповідь буде надана в установлений законом термін. Цим самим він дав зрозуміти, що відповідь буде не раніше ніж через місяць. За цей час спритні ділки Брайко – Лось отримають акти. Досвід у них вже є. Згадайте, з якою швидкістю були освоєні землі запасу біля Олександрівки, що межує з Черніговом.

До учасників акції протесту ніхто із слуг народу не вийшов, тим самим ще більше розширили прірву між людьми та державним апаратом.

Голова фракції „Наша Україна”
в Чернігівській райраді, житель села Іванівка
Артюх М.С.






Коментарі (0)
avatar