реклама партнерів:
Головна › Новини › Поради

Зло варто зупинити спочатку в собі

ПО ЗДОРОВ'Я, ТАЛАНТИ Й УСПІХИ — ДО УКРАЇНСЬКОЇ АКАДЕМІЇ ЦІЛИТЕЛЬСТВА

Створена 5 років тому Українська академія цілительства сьогодні користується неабияким авторитетом не лише в киян, а й жителів інших міст України. Нерідко тут можна зустріти і представників близького та далекого зарубіжжя: Польщі, Росії, Білорусі, Німеччини, Швеції тощо. З року в рік кількість слухачів та пацієнтів тут більшає (5 тисяч за рік). Бо практично кожен, хто прослухав в академії курс лекцій, пройшов семінарські заняття чи отримав допомогу в цілителів, намагається привести сюди своїх родичів, друзів, знайомих. За чим сюди ідуть люди? Відновити здоров’я, навчитися приймати правильні рішення, повернути душевну рівновагу, стан радості, знайти відповіді на запитання, що хвилюють, відкрити в собі нові можливості та таланти тощо.

Про це сьогодні розмова з президентом академії, лікарем-кардіологом, доктором філософських наук, засновником школи інеології (інформаційно-енергетичного обміну між об’єктами Всесвіту) Сергієм БІнатом.

ЯК «ЗАВ’ЯЗУЮТЬСЯ» І «РОЗВ’ЯЗУЮТЬСЯ» ЕНЕРГЕТИЧНІ БЛОКИ

— Сергію Герасимовичу, мабуть, кожна людина, на яку звалилися хвороби чи життєві проблеми, ставить запитання: чому це зі мною сталося? Як такі ситуації трактує інеологія?

— Людина народжується світом для здоров’я і щастя. І якщо вона живе правильно — згідно з моральними заповідями чи космічними законами, то є здоровою і щасливою. Якщо ж порушує їх, у неї починаються проблеми.

— Більшість людей щиро вважає, що не робить нічого поганого і не бажає нікому зла, але попри це проблеми обсідають.
— Порушення заповідей передусім відбувається на особистісному рівні. Справді, людина може свідомо не бажати нікому зла, але вона допускає в себе гнів, образи, роздратування тощо. І навіть якщо не виливає їх на інших, розбалансовує внутрішню гармонію. Унаслідок цього вона втрачає власну енергію, а одночасно й енергетичний зв’язок зі світом, тож не може отримати потрібного підживлення. Її енергетичне поле стає важким. І, за космічним законом відповідності, притягує до себе важкі енергії, які несуть хвороби та проблеми. Тож, з одного боку, їх можна розглядати як покарання за неправильні кроки, а з іншого — як урок. Щоб людина задумалася, проаналізувала, де зробила помилку, виправила її на рівні думок, внутрішнього стану, стосунків з людьми, щось відпустила зі своєї свідомості, когось простила. Зробити це допомагають сповідь і покаяння, під час яких розв’язуються енергетичні блоки, відновлюється зв’язок зі світом, приходить гармонійна легка енергія. І хвороба чи неприємна ситуація зникає.

ЗУПИНІТЬ ЗЛО В СОБІ

— Інколи людина живе в несприятливих умовах (недоброзичливі родичі, важкий характер у начальника, соціально-економічна нестабільність тощо) і їй дуже складно зберегти душевний спокій та доброзичливість.
— Звісно, коли навколо тебе багато недосконалого, важко зберегти стан гармонії. Але можливо. Більше того, завдяки цьому відбудуться зміни і в людях, що тебе оточують. Як сказав мудрець, змінися сам, і навколо тебе зміниться світ. Передусім потрібно усвідомити, що подібні ситуації — це випробування того, яким є ти. І його достойно потрібно витримати, зберігши і проявивши всі найкращі свої риси (терпимість, мужність, розуміння, любов). Таким чином людина загартовується. Хорошим захистом є гумор. Але не іронічний чи саркастичний, а добрий. Це чудова захисна реакція.

— Трапляється, що люди помиляються у своїх судженнях і вчинках, вважаючи, що вони чинять правильно. Як навчитися приймати правильні рішення?

— Дуже важливо навчитися чути себе, свій внутрішній стан. Не можна втрачати контроль над собою, діяти під впливом внутрішнього роздратування, гніву, заздрощів, образ, ревнощів чи будь-яких інших негативних почуттів. Потрібно задуматися, що слід зробити, щоб змінити ситуацію на краще для всіх. Прийнявши рішення, людина повинна відчувати умиротворення й радість. Такий внутрішній стан і є критерієм його правильності. А ще «симптомом» здоров’я і щастя. Налаштуватися на них, у будь-яких обставинах зуміти побачити щось хороше допомагає позитивна психологія. Її прийомів можна навчитися і в нашій академії. Це дуже важливо. Бо коли людина перемикає свідомість на життєрадісний лад, до неї приходить енергія високої якості, яка змінює і її фізичне тіло, усуваючи різноманітні ушкодження.

І ще одне. Дуже важливо не відповідати на зло злом. Зупинити його поширення на особистому етапі розвитку стосунків. Завдаючи удару супротивнику, людина одночасно руйнує і себе.

Нещодавно до мене за порадою звернувся молодий чоловік, якого обманули на велику суму грошей. У нього з’явилася можливість повернути свої фінанси за допомогою недозволених прийомів — погроз, залякування. Я порадив не робити цього. Під час нашої розмови бізнесмен сказав, що може дати своїм кривдникам роботу, щоб у такий спосіб вони заробили гроші і віддали йому. Таким чином він знайшов оптимальний варіант розв’язання проблеми, за якого він не грішитиме ні перед собою, ні перед людьми, ні перед Богом. Більше того, дасть можливість іншим спокутувати свою провину.

Якщо люди утримуватимуться від того, щоб стати ланкою у поширенні зла, зупинятимуть його прояви на собі, це матиме величезний вплив на суспільство в цілому.

УНІКАЛЬНІ ФАХІВЦІ — УНІКАЛЬНІ РЕЗУЛЬТАТИ

— Мабуть, Українська академія цілительства вирізняється з-поміж інших оздоровлювальних закладів передусім тим, що допомагає людям не лише полегшити страждання на рівні фізичного тіла, а й вчить, як повернути стан радості й гармонії.
— Усі наші лікарі та цілителі пройшли базову підготовку курсу інеології. Тож розглядають хвороби не лише як порушення у функціонуванні фізичного тіла, а й як дисгармонію в думках, почуттях і вчинках. Вони допомагають людині перебудувати свідомість. Саме тому нам вдається досягнути успіху в тих випадках, коли медикаменти не діють. Треба сказати, що перелік наших фахівців — цілителів і викладачів — розширюється. До нас приходять нові й дуже цікаві спеціалісти.

Приміром, цілитель Василь Адамович Журбей у своїй цілительській практиці базується на християнських основах: символіці, священних текстах. Своїми знаннями він ділиться не лише з пацієнтами, а й з усіма охочими дізнатися сокровенні речі під час семінарських занять, на яких пояснює глибинну суть кожного слова молитов, ритуалів, атрибутів. Пояснює, як вони допомагають розкрити душу під час спілкування з Богом.

Ще один наш цілитель Вадим Степанович Горя лікує пацієнтів за допомогою прийомів масажу. Це незвичайний масаж, бо діє не лише на фізичному, а й на енергетичному рівні. Під час роботи з людиною Вадим Степанович зчитує інформацію з енергетичного поля людину про причини, які призвели до збоїв у здоров’ї, а потім за допомогою енергії простору знімає з людини енергетичні блоки, відновлюючи її душевний та фізичний стан. Пацієнти кажуть, що він творить просто чудеса.

Очистити поле людини від негативної інформації, згармонізувати його допомагають наші цілителі Наталія Іванівна Легенька та Лідія Вікторівна Керкеша. Високі результати у лікуванні душі і тіла людини показують молоді, але дуже талановиті цілителі Дмитро Жданов і Дмитро Денисенко. До речі, один із них є професійним лікарем. Так само, як і багато інших фахівців нашої академії. Вони ведуть надзвичайно цікаві навчальні семінари, мета яких — допомогти людині детально розібратися, як працює складна інформаційно-енергетично-фізична структура людини, яким чином у її функціонуванні відбувається збій, зароджуються хвороби, як цього не допустити або виправити. Усі охочі здобути ці знання можуть записатися на курс до Олександра Володимировича Горблюка, який має класичну європейську медичну освіту та китайську, а також до Юрія Володимировича Тархова, який багато років обіймав керівну посаду в галузі реаніматології, а сьогодні очолює власний медичний центр та обіймає посаду віце-президента нашої академії.
Зараз розпочинає свою роботу створена при академії школа сім’ї. Річ у тім, що саме родина є базою, на якій формується здоров’я і щастя кожного її члена, або, навпаки, — хвороби й невдачі. Викладачами школи сім’ї є група психологів і лікарів, які мають великий практичний досвід у сфері нормалізації сімейного клімату, відновлення гармонії в стосунках між рідними людьми, лікуванні родових хвороб. На рахунку академії цілительства не одна збережена сім’я. Тож вважаємо за доцільне поширювати ці потрібні кожній людині знання.

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО ЛІКИ «НЕ ПРАЦЮЮТЬ»

— Чи справді хвороби дітей спричинюють їхні батьки, бабусі, дідусі?

— На жаль, таке відбувається досить часто. Але вони мають шанс виправити такий стан. На загальноосвітньому курсі з основ світобудови навчається лікар, яка приїхала зі Швеції. Вона — колишня киянка, але вже давно живе за кордоном, має там сім’ю. Її мама звернулася до нас з приводу нездужання свого внука: мав затяжний хронічний бронхіт, постійно застуджувався. Провівши діагностику дитини за фотографією (це голограма, яка несе інформацію про енергетику людини), я пояснив стурбованій жінці, що причина поганого здоров’я хлопчика криється в надмірній жорсткості й категоричності у ставленні до нього його мами. І дав пораду, яким чином потрібно змінити їй свою поведінку. Проаналізувавши почуте, вона дійшла висновку, що в ньому є раціональне зерно. І змінила манеру спілкування з дитиною. Дуже швидко він повністю позбувся недуг, від яких страждав протягом кількох років. Річ у тім, що сім’я має єдине енергетичне поле. Якщо хтось з її членів негармонійний, воно витрачається (як повітря виходить через дірочку в повітряній кульці). Її бракує зазвичай найслабшому в родині.

Швидке одужання дитини настільки вразило жінку, яка сама має медичну освіту, що вона приїхала до нас на навчання, щоб у подальшому приймати правильні рішення, мудро й виважено керувати своїми дітьми.

— Сергію Герасимовичу, чи завжди без медикаментів та хірургічного скальпеля, лише за допомогою енергетичних прийомів вдається повернути людині здоров’я?

— На початкових етапах хвороби — так. Але коли на рівні фізичного тіла почалися серйозні порушення, ми не відміняємо ліки, а створюємо умови, щоб вони запрацювали. У деяких випадках замість медикаментів призначаємо гомеопатичні препарати. Адже здебільшого до нас звертаються хворі, які пройшли вже багато безуспішних етапів лікування в лікарняних закладах.
Наприклад, кілька років тому до мене звернулися батьки, також обоє лікарі, з приводу здоров’я своєї доньки, школярки-випускниці. Дівчинка протягом одного року вп’яте захворіла на запалення легень. Батьки розуміли, що ситуація нестандартна, тож і стандартне медикаментозне лікування не діє, потрібно долучати інші методи. Продіагностувавши дівчинку, я виявив у неї глибоку душевну образу (саме образи зазвичай спричинюють хвороби органів дихання). З’ясувалося, що в неї конфлікт зі шкільним вчителем — військовим у відставці, який стосунки з учнями вибудовував за армійськими принципами. Батьки провели певну роботу з цим викладачем, конфлікт було розв’язано, а їхня донька забула про проблеми з органами дихання. Вона успішно закінчила школу і навчається у ВНЗ.

Образа чи будь-яка інша негативна емоція спричинює блок в енергетичному центрі людини, внаслідок чого знижується імунний захист у пов’язаних із ним органах і вони стають уразливими до будь-яких вірусів та інфекцій.

ПІЗНАЙТЕ СЕБЕ І НАВКОЛО ВАС ЗМІНИТЬСЯ СВІТ

— Сьогодні багатьох турбують фінансові проблеми. Їх розв’язання також пов’язане з внутрішнім станом людини?
— Так. До нас на консультацію приходять чимало бізнесменів. Ми діагностуємо їхній стан, підказуємо, що і як потрібно змінити. Зробивши це, багато хто зазначає: начебто нічого не змінилося, а мені посипалися вигідні пропозиції, яких доти не було вже півроку. Річ у тім, що успіхи в діловому житті також пов’язані з легкою енергією. Коли людина через молитви, медитації, роботу з іконами, спілкування з природою, музику, живопис та інші інструменти гармонізації, яких ми навчаємо в академії, відновить її, все навколо складається якнайліпшим для неї чином.

Трапляється, що після спілкування з цілителями, навчання в академії люди повністю змінюють свою професію. Тим, у кого виникає потреба змінити свій життєвий шлях, ми за допомогою спеціальних програм допомагаємо визначити їхнє життєве призначення. Бо, якщо людина слідує йому, Всесвіт допомагає їй у всьому.

Треба сказати, що у нас бувають дуже цікаві випадки. Приміром, один наш слухач з Білорусі, бізнесмен у будівельній справі, після закінчення курсу з основ світогляду не лише отримав відповіді щодо подальшого ведення свого бізнесу, а й відкрив у себе несподіваний дар — цілительства. І планує в майбутньому почати застосовувати його.

Пізнання себе і світу — надзвичайно цікава і захоплива справа. Серед тих, хто став на цей шлях, байдужих не буває. Коли людина змінюється, змінюється все навколо неї. Її гармонійний стан передається іншим. Архімед сказав: дайте мені точку опори і я переверну світ. Так ось цією точкою є людина.

Розмову вела
Мирослава Щерба.

Джерело: Ваше здоров"я




Теги:Енергетика, цілителі, бізнесмени, здоровя, зло


Читайте також



Коментарі (0)
avatar