реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Заборонено книгу російського політемігранта

"Вперше за роки чекістської влади, видана за кордоном емігрантська книга була включена до списку крамольної для Росії літератури, -- пише сайт Кавказ-центр. -- Почесного першого місця в цьому списку удостоїлася книга відомого московського професора Петра Хомякова, що перейшов на положення політичного емігранта в Україні. Починаючи з 4 лютого, громадянам Росії заборонено читати, брати в руки, зберігати і перевозити в портфелях в громадському транспорті його книгу «Пора повернути цю землю собі (післяросійський проект)», видану в Києві у 2010 році.
Для того, щоб не викликати хворобливий антиросійський інтерес до заборони, вона була оформлена на самому краю російської імперії зла, в якомусь глухому «яковлєвському районному суді приморського краю» 01.12.2010 року»

Нагадаємо, що «приморським краєм» російські окупанти називають поневолену ними Амурську Республіку. Амурці ведуть з росіянами самовіддану боротьбу за незалежність, створюють партизанські загони, винищують погану російську ментовську звірину.

Для того, щоб відвернути амурців від боротьби за незалежність, брехлива москальська пропаганда залякує їх, що на них «нападе Китай». Китайці — миролюбний народ, менталітет якого не передбачає захоплення чужих земель. Про це свідчить Велика китайська стіна протяжністю 9.000 км. Її будівництво почалося ще в III столітті до н.е.

Не Китай хоче напасти на Росію, а навпаки, Росія за своїми поганими традиціями, звичками, вдачею і звичаями хоче напасти а Китай.

Росіяни постійно нападають на відвічні китайські землі і обертають китайців в рабство. Наприклад, в 1858 році росіяни, напавши в черговий раз на Китай, захопили обширну північну провінцію цієї країни разом з містом Хайшенваєм, яке цей злий народ перейменував потім на якийсь «Владивосток», тобто «ми, росіяни, оволодіємо всім сходом», маючи на увазі свої обширні плани напасти і поневолити решту всіх провінцій Китаю".Кавказ-центр




Теги:Амур, політемігрант, П.Хомяков, Приморський край, розпад Росії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar