реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Штаб спротиву був правий: Купріяненка треба звільнять!

Виявлено порушення в державних закупівлях для шкільного харчування

Прокуратурою міста Чернігова в порядку нагляду за додержанням і застосуванням законів проведено перевірку в управлінні освіти Чернігівської міської ради в частині дотримання вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель» під час закупівлі продуктів харчування для закладів освіти міста Чернігова.

Перевіркою виконання умов договору про закупівлю м’ясної продукції встановлено, що мають місце факти безпідставного збільшення вартості за одиницю продукції шляхом укладення додаткових угод.

З метою усунення виявлених порушень вимог законодавства, до господарського суду Чернігівської області направлено позовну заяву в інтересах Чернігівської міської ради до управління освіти міської ради, ТОВ «Альянс Маркет» про визнання недійсними додаткових угод до договору про закупівлю м’ясної продукції.

Справа на даний час перебуває у провадженні суду. Нагадуємо, що обласний штаб національного спротиву вніс прізвище начальника міського управління освіти Володимира Купріяненка до списку чиновників, які мають бути звільнені.



Теги:махінації в освіті, Люстрація, штаб спротиву, державні закупівлі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar