реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Поліщук хотів вкинути Звєрєва у сміттєвий бак

На місці колишнього ЄвроМайдану в Чернігові кількасот людей вийшли на Народне віче, сьогодні, 21 вересня.

Чернігівці виступали проти рішення обласної ради рекомендувати президенту на посаду голови Чернігівської ОДА заступника голови обласної ради Валентина Мельничука. Нагадаємо, що це рішення було прийняте 18 вересня, на пленарному засіданні двадцять першої сесії обласної ради шостого скликання.

Перед присутніми виступив депутат обласної ради Віктор Лазар та представник «Автомайдану» на Чернігівщині Роман Омельченко. Останній привіз до парку ім.Попудренка сміттєвий бак для «неугодних громаді». У свою чергу, «майданівці» написала на ньому «місце для люстрації».

Після, перед чернігівцями виступив голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв, який підписав звернення до президента та прем’єр-міністра з рекомендацією на посаду губернатора Мельничука. Він намагався виправдатися тим, що в обласній раді переважна більшість колишніх регіоналів, але і це йому не допомогло.

Під час свого виступу Володимир Поліщук, представник громадської організації «ГРіМ», назвав голову обласної ради зрадником та дорікнув у підтримці міського голови Олександра Соколова. Після свого виступу Поліщук намагався затягнути Звєрєва у сміттєвий бак. Але чернігівці та інша частина «євромайданівців» встали на захист Звєрєва.ПіК



Теги:Люстрація, євромайдан, штаб спротиву, Чернігівська обласна рада, ЗВЄРЄВ


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
На захист стали депутати Лазар і Лобосок.
avatar
2
Чомусь Івашка вкидати не пробували, а саме він мав реальну владу і не поміняв регіоналівську владу... Тому що з БЮТу?
avatar
3
Івашко від ганьби врятував ПП.
avatar
4
полищук-еще тот имб\\\.кидала и г///.мечется где больше заплатят
avatar
5
А я сподівався побачити у сміттєвих баках регіоналів та комуністів. так ні ж - треба воювати зі своїми...
avatar