реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Штаб затвердив список 11, що не пройшли люстрацію

Обласний штаб національного спротиву після тривалого обговорення, вивчення всіх доступних обставин, запитів до відповідних структур влади затвердив список з 11 прізвищ чиновників, які не відповідають критеріям люстрації і повинні бути звільнені. А їх діяльність має бути розслідувана.

Першим у списку стоїть Микола Стрілець - він був фактичним керівником обласної організації Партії регіонів, головою депутатської фракції ПР у обласній раді, організатором фінансових потоків. Сьогодні він, як це не дивно для нової влади, не звільнений і отримує заробітну плату в обласній державній адміністрації. Чому його не звільняють - штаб хоче дізнатися в голови ОДА Володимира Івашка.

Другим йде чернігівський міський голова Олександр Соколов, який обіцяв подати заяву та так і не набрався мужності це зробити.

Третій номер люстраційного списку на звільнення - військовий комісар Костянтин Нікулін. Штаб звернувся до міністра оборони з вимогою його звільнення.

Четвертий номер - начальник обласної податкової Лаврешов, що теж набрехав про заяву на звільнення і якого покривають деякі високі обласні чиновники із нової влади.

П'ятий - начальник дільниці благоустрою міської ради Артем Стах. Про нього було вміщено достатньо публікацій і представники штабу уже ходили до нього на зустріч з вимогою подати добровільно заяву.

Шостий, відставки кого добивається штаб національного спротиву, - генеральний директор обласної телерадіомовної компанії "Сівер- центр" Аркадій Білібаєв. Штаб має докази не тільки підтримки ним режиму Януковича, але й зовсім не державницької позиції в сучасній інформаційній війні з Росією.

Сьомий номер, кого треба відправляти у відставку - начальник міського управління освіти Володимир Купріяненко. Вимогу про звільнення штаб уже йому поставив.

Восьмий - начальниця відділу міської ради, відома активістка антимайданів Людмила Скоробагатько. Штаб тільки зараз включив її до списку, але має намір домогтися відставки за цинічну підтримку режиму Януковича.

Дев'ятий - і його тільки зараз включено до списку з вимогою відставки - начальник департаменту культури, туризму, національностей і релігії Сергій Мойсієнко. Штаб вирішив звернутися до Генеральної прокуратури з проханням розслідувати його діяльність.

Десятий фігурант списку - начальник державної виконавчої служби Олег Шерман. Попри намагання деяких членів штабу захистити О.Шермана з якихось своїх меркантильних інтересів, загалом штаб проголосував за його звільнення. Хоча б за невиконання рішення судів про знесення намету московської церкви біля Катерининки.

Одинадцятий у списку - заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, попри те, що конкретних претензій до нього не висунуто. Але штаб вважає, що ті діячі, які ведуть свою політичну біографію ще з часу КПРС, повинні звільнити місце для нових політиків.

Прес- служба обласного штабу національного спротиву.



Теги:Олександр Соколов, Люстрація, Чернігівська ОДА, Чернігівська обласна рада, штаб спротиву, Микола Стрілець


Читайте також



Коментарі (6)
avatar
1
А чому ніхто досі не поцікавився, за яким правом донька одіозного Тканка очолює департамент екології? У неї немає відповідної освіти й досвіду. Як вона могла пройти по конкурсу на цю посаду? А чи хтось узагалі оголошував конкурс? Кажуть, зовсім непідходяща кандидатура для такої установи...
avatar
0
2
"Восьмий - начальниця відділу міської ради, відома активістка антимайданів Людмила Скоробагатько. Штаб тільки зараз включив її до списку, але має намір домогтися відставки за цинічну підтримку режиму Януковича."
Її звільняють за погляди, чи за посадову невідповідність?
avatar
3
А на підставі якого Закону Ви, пане Василю "люструєте"? Хто Вас на це уповноважив? Ви ж самопризначенець від зійшовшого на нівець Руху і  такої ж "Просвіти". Ви  творите беззаконне самоуправство. Хто Вам дав право ганьбити людей?
Пролюструйте перш за все себе за Вашу роботу в комсомольських та ( о жах!) в комуністичних виданнях. 
Ви, наш "штатний патріот", послали свого сина воювати в Донбас? Чи може самі взяли в руки "калаша"?
avatar
4
Чому в цьому списку немає регіонала з Києва директора департамента інвестицій і будівництва Міщенка О.В. та його заступника департамента Нітченка С.В. також регіонала якій керував управлінням будівництва при режимі Януковича. Ганьба люстраторам!!!!!!!
avatar
5
не люстраторы, а кастраторы-самозванцы
avatar
6
Любі А ти хто така Як на мене за 2 місяці було зроблено стільки позитивного що за 3 роки не спромоглися зробити
avatar