реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Рибаков згадав про совість і подав до суду на Звєрєва та керівництво Семенівського району

Сьогодні прес- служба народного (якого народу?) депутата Ігоря Рибакова поширила інформацію, що їх шеф грізно подався до суду. В перервах між польотами на гелікоптері над злиденними селами округу він запереживав за свою репутацію і хоче захистити честь і гідність.

Підставою для цього стало поширення посадовими особами- державними службовцями : головою обласної ради Миколою Звєрєвим та головою Семенівської райдержадміністрації Сергієм Діденком, а також депутатом обласної ради Сергієм Сергієнком та депутатом Семенівської райради Павлом Бондаренком недостовірної інформації про нього на публічному мітингу, який проходив 12 вересня у Семенівці.

Прес- служба Ігоря Рибакова пише: "Зазначені особи у своїх виступах звинувачували Ігоря Рибакова у тому, що 16 січня він «підписав закон, який призвів до численних смертей на Майдані», що він «краде та руйнує майно у своєму окрузі», сприяє депресивності Семенівського району та скуповує голоси і що він не має морального права балотуватися у депутати. Ці безпідставні звинувачення — тиск на Ігоря Рибакова, порушення його прав і свободи, приниження честі і гідності". Що ж тут безпідставного?

Ой, леле - це так знайоме, коли нерви здають, коли правда в очі коле, коли рештки совісті трохи шевеляться... Таки праві керівники Семенівського району, які публічно, через районну газету, звернулися до Рибакова: зніми свою кандидатуру і не мороч людям голову! Хватить сіяти гречку - не в землю, а в людські голови!

Марко ХАРКО



Теги:вибори 2014, Микола Звєрєв, Семенівський район, Ігор Рибаков


Читайте також



Коментарі (0)
avatar