реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Кому - війна, а кому - гречки не хвата…

Минулої суботи народний депутат Ігор Рибаков в черговий раз відвідав Семенівський район. В черговий раз відбулася помпезна зустріч з Ігорем Олександровичем. На цей раз зібрання проходило в селі Жадове на шкільному стадіоні.

Нардеп приїздив не просто в черговий раз своїх виборців пригостити гречкою, а ще привіз давно обіцяні аптечні набори для сільських ФАПів. Весь цей захід особисто організовували колишні регіонали - колишній голова Семенівської РДА Сергій Євмєнов та його колишній перший заступник Тетяна Федюк через голів сільських рад. Автобусами, пригнаними з Чернігова, звезли мешканців району – біля шестисот осіб, також грузовим транспортом завезли стільці та гречку з морозивом. За охороною громадського порядку особисто наглядав головний міліціонер району разом з своїми підлеглими .

До громади нардеп звертався рідною російською мовою. У виступі Рибакова прозвучала критика діючого парламенту:"Те партии и депутаты, которые за три месяца только и удосужились сделать для народа, что развязали войну, не имеют смысла дальнейшего существования…». Далі він нагадав всі свої благі дії для районів округу. Нагадав, що він людина слова, якщо сказав - то зробив і далі збирається зробити ще більше. А ще на закінчення він сказав, що він відкритий і доступний для всіх.

Більше всього оця «відкритість і доступність народного депутата» і вразила. Особистої охорони не менше, ніж у Президента. Біля десятка - постійно поруч. Крім того, ще приїхало 10-15 спортивної статури осіб – типових "тітушок", які стояли по периметру стадіону і слідкували за всіма присутніми, бо, мабуть, рідній міліції не зовсім доручають такі відповідальні заходи.

З уст виступаючих сільських голів та завідуючих ФАПами лунали тільки слова подяки. Ніхто не міг не тільки попросити слова на сцені, а навіть задати питання своєму обранцю. Навіть голову районної ради Василя Малковича, який хотів подякувати народному депутату за його увагу до району та запросити до Семенівки, не допустили до сцени охоронці, які стали грудьми, а рідна міліція безпорадно спостерігала, як обмежують правомірні наміри голови районної ради .

На закінчення було заявлено, що єдиним кандидатом, якого слід підтримати на наступних парламентських виборах, є Ігор Олександрович і всі схвально підтримали оплесками цю заяву.

Після зустрічі, на якій були присутні не тільки прибічники Рибакова, а і його опоненти, які також прийшли подивитись на цю виставу, виникали поодинокі дискусії, в яких одні стверджували, що краще б і далі нехай би крала банда Януковича, аби тільки платили пенсії з зарплатами та не було війни. Інші стидили їх за те, що не гембують гречкою та підтримують тих, хто крав разом з Януковичем, чим і призвели країну до війни. Після того, як всі мирно розійшлись, роз'їхались, хто по хатах, а хто за Рибаковим до Новгород-Сіверського району.

На блок-посту на в’їзді в Семенівку військові зупинили для перевірки документів автобус з "тітушками", що охороняли зустріч нардепа з виборцями. Виявилось, що біля десяти з них не мали жодного документа. Крім того, серед них були схожі на осіб не слов’янських національностей. В результаті автомобіль одеської реєстрації, що перевозив найманців, був доставлений до прикордонної застави, а на всіх, хто не мав при собі документів, були складені протоколи та виписані штрафи.

Ось такі події відбуваються в районах північного виборчого округу Чернігівської області. В той час, коли в країні іде війна і свідомі люди готові останні копійки віддати, щоб підтримати свою армію та свою країну – інші роблять все для того, щоб знову отримати недоторканий мандат народного депутата, бо "тітушки" не завжди можуть захистити. А ще інші готові і далі продаватися за гречку. Тільки для того, щоб люди повірили в благі справи, спочатку треба благодєтєлям перестати боятися своїх людей.

Павло БОНДАРЕНКО,
депутат Семенівської районної ради



Теги:тітушки, вибори 2014, Машево, Семенівський район, Ігор Рибаков


Читайте також



Коментарі (0)
avatar