реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Брудні технології в окрузі Рибакова діють

На виборах завжди можна відстежити використання брудних технологій. Особливо такими методами ведення виборчого процесу завжди користувалась Партія регіонів – ну, звичайно, який суб’єкт - такі і підходи до виборчого процесу.

Давайте згадаєм парламентські вибори 2012 року, коли несподівано з’явилась безліч невідомих політичних партій, як то, пам’ятаєте, наприклад Морська партія чи Партія угорських українців?!

Також завжди з’являються в мажоритарній системі підставні кандидати. На тих самих парламентських виборах 2012 року по 207-му виборчому округу одним з таких був Артур Зінов’єв, підставний кандидат від Ігоря Рибакова. Всі мабуть ще пам’ятають його завзяте поливання брудом кандидата від комуністів. Але ще такі кандидати необхідні для подачі в виборчі комісії як можна більше членів та спостерігачів по суті від одного суб’єкта подання, а також для того, щоб заплутати виборця прізвищами у виборчому бюлетні і цим самим розпилити голоси. Вартість реєстрації кандидата на цих виборах коштує біля 16000грн.

Не винятком є і ці позачергові вибори. У того ж самого кандидата Рибакова їх аж декілька. За певною інформацією ними є Олександр Науменко, Божок (не Григорій Никифорович), Бондарь. Крім того, спостерігаємо, що деякі рибаковські кандидати стають говорящими: з районних газет звертаються до виборців нібито від себе.

Так в районних газетах 207-го виборчого округу було надруковану депутатську позицію рибаковського кандидата Олександра Науменка, в яких він говорить, що «наші політики так багато говорили, що у владі одні олігархи, що я, проста людина, вирішив болотуватися». Цікаво, де ж ця "проста людина" взяла гроші не тільки на реєстрацію, а і на відкриття виборчого рахунку та на те, щоб розміщати свою політичну рекламу, яка коштує теж не дешево?!

Зараз цей кандидат оббрехує головного конкурента Рибакова - корюківського Євлахова. А ще він запрошує виборців «у базарні дні у районних центрах з 9-ї до 11-ї години, щоб отримати записки та листи про свавілля чиновників та роботодавців». От тільки не вказує у якому місті районного центру він збирається приймати записки. Для чого так робиться не важко здогадатись: псевдо кандидат буде збирати псевдо записки, в яких буде викладено…

Тому, пан Олександр Науменко, чекаємо тебе в п’ятницю в Семенівці в 11-ть годин біля Зірки. Прийдемо подивитись на тебе та на твої «щирі» наміри.

Іван ПОБИВАН



Теги:підставні кандидати, вибори 2014, Ігор Рибаков, Семенівка, брудні технології


Читайте також



Коментарі (0)
avatar