реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Проти демонстрантів уже застосовують сльозогінний газ

Проти активістів Київської обласної організації політичної партії "ВО "Батьківщина", які зібралися під Київським обласним управлінням юстиції, невідомі застосували сльозогінний газ.

Під приміщенням управлінням юстиції, що на вулиці Ярославська 5/2, відбувалась мирна акція на підтримку голови цієї політичної організації Костянтина Бондарєва. До Києва з'їхалось 600 партійців з усієї області, йдеться в повідомленні прес-служби БЮТ.

Органи юстиції відмовляються реєструвати зміни у керівному складі Київської обласної "Батьківщини". Крім того, тиснуть на районні осередки партії, влаштовують чисельні неправомірні перевірки, пояснили в БЮТ.

До обласного управління юстиції приїхала міліція та 6 карет "швидкої допомоги". Медики оглянули постраждалих активістів "Батьківщини", 12 людей госпіталізовано.

Нагадаємо, що Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" та її лідер Юлія Тимошенко ініціює проведення 7 вересня всеукраїнського страйку проти дій влади. У Партії регіонів вважають, що БЮТ закликаючи населення до масового спротиву підвищенню цін на газ, провокує руйнацію економіки країни.
Відголос




Теги:газ, 7 вересня, Тимошенко, Страйк, БЮТ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar