реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Донька Тимошенко виходить заміж вдруге. У піст!

У суботу, 27 грудня, донька лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко – Євгенія – відгуляє весілля з бізнесменом Артуром Чечоткіним. Як розповіла запрошена на свято Олександра Кужель, гулятимуть у Києві.

"Євгенія за два роки пережила такі випробування з такою стійкістю, що я як жінка бажаю їй велико го щастя. Вона дуже світла дівчина, я бажаю їй щастя", – сказала нардеп. Про це повідомив сайт TVi

За словами депутата, Юлія Тимошенко запропонувала не готувати коштовних подарунків для доньчиного весілля, а поставити в залі, де відбудеться урочиста подія, коробку для збору коштів для батальйону "Батьківщина", яким опікується політсила.

Місце святкування у столиці Олександра Кужель розсекречувати не стала. Нагадаємо, що стосунки Євгенії та Артура почалися ще у 2011 році, а познайомилося майбутнє подружжя влітку 2010 року, коли Тимошенко на ціле літо орендувала пляжний комплекс на березі Чорного моря. Це там вона переживала випробування, про які каже Кужель?

Донька Тимошенко одружується вдруге - перший шлюб з британським музикантом- рокером виявився невдалим.

Чому нинішнє весілля проводиться в піст - важко зрозуміти... Може, вони не християни, а, наприклад, мусульмани чи іудеї?

Сергій РОГОВЕНКО

Довідка.
Артур родом з Одеси. Там мав колекторську фірму, яка вибивала борги. За словами працівниць фірми, з нього самого доводилось вибивати зарплату.

Артур часто мотався за кордон. У США він має посвідку на проживання. На американському сайті з нерухомості навіть є світлина одного з будинків, де Артур придбав житло. А ще ТСН вдалося дізнатися, що у Нью-Йорку - на людину з іменем Артур Чечоткін зареєстровано сім квартир. Усі вони розташовані по сусідству у Брукліні

Одне з інтернет-видань припускає, що донька Тимошенко вже переписує на одесита свій бізнес. "Її коханий уже отримав право власності на дебаркадер (плавучий причал із надбудовами), який до цього був оформлений на офшорну компанію Тимошенко. Брокери розповідають, що Чечоткіну вже пропонували 800 тисяч доларів США, та він поки що утримується від продажу... Італійські офіціанти розказували нашим колегам, що Тимошенко хоче оформити на Чечоткіна частину ресторану, яким вона володіє в Римі".

Зайве доводити, яким тяжким трудом юна Тимошенко заробила свою закордонну власність...



Теги:світські новини, весілля у піст, Тимошенко, БЮТ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar