реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Від кого очиститься БЮТ?

"Мене менш за все цікавить, що відбувається у БЮТ. Нехай спочатку очистяться від чистого криміналітету, який є в БЮТ. Від раніше судимих, від тих, хто був у розшуці Інтерполу і поміняв прізвище, вчинивши злочини, щоб стати депутатами БЮТ. Нехай в першу чергу від них очистяться, а не від тих, хто має власну думку", - сказав народний депутат України від фракції БЮТ Григорій Омельченко, коментуючи заяву віце-прем’єр-міністра України Григорія Немирі, що БЮТ має механізми для очищення від тих депутатів, які голосували за відставку уряду.

"Мене стільки разів виключали, при чому без мого відому. Я сміюся. Я ж не хворію колективною політичною шизофренією. У мене гарний імунітет. Я депутат, який має свою точку зору, свою думку. Нинішнє керівництво - де воно було за часів Радянського Союзу, на початку 90-х років? А я з українськими офіцерами боровся за незалежну Україну. Мене їхній дитячий садочок, "розбірки" в пісочницях менше за все цікавлять", - підкреслив він.

Джерело: ІМК

Довідка "Сіверщини".
Григорій Омельченко відомий викриттями злочинів кучми і його оточення. Указом Президента В.Ющенка удостоєний звання Героя України, за що був бютівцями був звинувачений у зраді, адже перед нагородою вийшов з фракції. Голосував за відставку уряду Ю.Тимошенко.




Теги:Немиря, Григорій Омельченко, Тимошенко, БЮТ, зрадники


Читайте також



Коментарі (0)
avatar