реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Прихожани храму св. вмц. Катерини молилися за політв‘язнів

Минулої неділі у церквах українських парафій на літургії молилися за політв‘язнів. Список їхніх імен і фотографії були вивішені біля Царських Воріт. До цієї ініціативи долучилися і парафіяни храму св. вмц. Катерини (Чернігів). Про це повідомив у своєму ЖЖ chaplygin-s

До ініціативи вже долучилися священики:

Олександр Швець (Київ)
Сергій Ткачук (Київ, парафія Серафіма Соровського, храми: Б.Хмельницького 42, Стрітенська 3, Кочувате)
прихожани храму св. Вмц. Катерини (Чернігів)
Іван Харат (Львів)
Архиєпископ УАПЦ Ігор Ісіченко
Єпископ Дніпропетровський і Павлоградський Симеон (УПЦ КП)
Петро Бурак (капелан ВО "Тризуб")
Олег Слободяник (Київ)
о. Георгій (Київ)

На даний час під вартою знаходяться п’ятнадцятеро побратимів: Андрій СТЕМПІЦЬКИЙ, Степан БИЧЕК, Анатолій ОНУФРІЙЧУК, Василь АБРАМІВ, Пилип ТАРАН, Василь ЛАБАЙЧУК, Ігор ЗАГРЕБЕЛЬНИЙ, Олексій ЗАНУДА, Віталій ВИШНЮК, Роман ХМАРА, Юрій ПОНОМАРЕНКО, Едуард АНДРЮЩЕНКО, Артем ЦИГАНОК, Юрій ГУДИМЕНКО, Віктор ДАВИДЕНКО.






Коментарі (1)
avatar
1
Так, це правда. Особисто я, прихожанка церкві св.вмц Катерини, вже декілька тижнів молюсь за затриманих і щиро сподіваюсь, що мої молитви Бог почує.
Буквально вчора в ЗМІ з"явилися повідомлення про те , що начебто ув"язненним хлопцям влаштували зустріч з прокурором в присутності журналістів і що вони, хлопці, сказали що ніяких тортур до них не було. Вважаю це черговою підлою провокацією влади.
Останнім часом піднялась просто потужна хвиля заяв і протестів проти катувань і тортур затриманих. Ось влада і "зреагувала" як могла, незграбно і зухвало, як завжди.
Я знаю, що катували. Та й всі це розуміють. Що, зробимо вигляд, що повірили владі? Чи може будемо наполегливо вимагати звільнення хлопців?
А ось коли вони вийдуть на волю, то від них і почуємо, що там було.

На сайті http://www.banderivets.org.ua/ багато інформаціі про затриманих.

avatar