реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Покровський турнір від "Свободи"

29 жовтня у м. Прилуки на Чернігівщині відбувся відкритий Покровський турнір з рукопашного бою. Участь у змаганнях взяли спортсмени-рукопшники з різних міст Чернігівської та Сумської областей. Протягом всього дня у напружених поєдинках змагалися юнаки та дівчата різного віку. Турнір пройшов за підтримки Всеукраїнського об’єднання «Свобода».
Уже котрий рік поспіль, організовані «Свободою» змагання проходять в Прилуках. Щовесни організовуються змагання пам’яті ідеолога українського націоналізму Миколи Міхновського. А кожної осені відбувається Покровський турнір з нагоди святої Покрови – Покровительки козацтва та Української Повстанської Армії.

Цей рік – не виняток. 29 жовтня у приміщенні Прилуцької дитячо-юнацької спортивної школи декілька десятків змагалися за медалі від Чернігівської обласної «Свободи». Усі переможці отримали окрім медалей ще й подарунки від свободівців.

«Продовжуючи добру традицію «Свобода» вже вкотре допомагає у проведенні турніру з рукопашного бою. Завдяки місцевим свободівцям спортсмени не лише з Прилук, а й інших міст і навіть областей мають можливість реалізувати свої спортивні здібності у змаганнях різних рівнів. Ми допомагає молоді розвиватися фізично, вдосконалювати себе як особистостей»,

Лариса ЛАВРЕНЧУК,
прес-служба Чернігівської обласної організації
Всеукраїнського об'єднання "Свобода"



Теги:рукопашний бій, Прилуки, свобода, турнір


Читайте також



Коментарі (0)
avatar