реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

У Прилуках ВО «Свобода» проведе відкритий Покровський турнір з рукопашного бою

10 жовтня у місті Прилуки за підтримки Чернігівської обласної організації ВО “Свобода” відбудеться відкритий Покровський турнір з рукопашного бою. На міць і витривалість у місті козацької слави змагатимуться молоді спортсмени з Чернігівської та Сумської областей.

Прилуцька земля народила немало сильних духом і палких серцем. Цей край дав Україні основоположника українського націоналізму Миколу Міхновського, гетьмана Петра Дорошенка, видатного козацького полковника Івана Шкурата-Мельниченка.

Сподіваємося, що не менше для України в майбутньому зроблять і юні учасники змагань, які вже сьогодні показують свою витривалість і силу та здобувають медалі найвищих ґатунків у різноманітних змаганнях.

Підтримка націоналістами спорту стала вже традиційною. «Свобода» завжди була послідовною у своїх діях і вважає обов’язком дбати про патріотичне і фізичне виховання молоді. Адже без здорової, фізично сильної нації ми не зможемо вивести Україну до кола світових лідерів.

Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»




Теги:М.Міхновський, рукопашний бій, Прилуки, свобода, турнір


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
молодці! Давно придивляюсь до Свободи. Навіть не полінився, прочитав статут. Буду за них голосувати. Давайте, хлопці, тільки вперед!
avatar
2
Не пойму: а что другие партии не проводят спортивные соревнования и не поддерживают спорт? Довольно странный способ избрания партии для выборов.
avatar