реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Пікетування міліції у Чернігові

Зранку 23 лютого 2011 року представники Конгресу Українських Націоналістів, Української Народної партії та громадських організацій Чернігова, занепокоєні розгортанням політичних репресій в Україні, пікетували Управління МВС України в Чернігівській області.
Пікетувальники вимагали звільнити політв’язнів, припинити їх катування, зупинити політичні репресії, а також засудили дії правоохоронних органів, які за вказівкою партії влади, досі тримають у слідчих ізоляторах країни п’ятнадцять молодих українських патріотів - членів різних партій та громадських організацій.
На їх думку міліція, СБУ та прокуратура в Україні перетворюються з правоохоронних органів на каральний інструмент в руках злочинців, які намагаються узурпувати владу та урізати права і свободи громадян.
Учасники пікетування закликали представників влади, які за Конституцією України зобов’язані захищати права і свободи громадян, виконувати свої обов’язки згідно чинного законодавства та інтересів суспільства, а не бути виконавцями злочинних замовлень партії влади щодо знищення опозиції.
Звернення до правоохоронних органів, підписане учасниками пікетування, було передане черговому міліціонеру, бо ніхто з керівництва УМВС в області так не вийшов до пікетувальників.

Прес-служба Чернігівської обласної організації Української Народної партії









Коментарі (3)
avatar
1
"Учасники пікетування закликали представників влади, які за Конституцією України зобов’язані захищати права і свободи громадян, виконувати свої обов’язки згідно чинного законодавства та інтересів суспільства" - ?????
Вы все как с Луны свалились! Где это видано, чтобы полиция выступала против власти, которая её финансирует? Вы что новости по телевизору не смотрите или думаете,что ещё живёте при социализме? Полиция - это, прежде всего, орган подавления народа! Проснитесь, наконец, и не вводите в заблуждение народ.
avatar
2
Шановний(а)taras1313е, Ви праві в своїх міркуваннях!
Але цей найбільш чисельний в Україні силовий орган, який Вас так дратує ігноруванням інтересів суспільства і назвою, досі називається "міліцією", а не поліцією.
Я ж двома руками за зміну назви цієї установи і приведення її форми до її змісту.
avatar
3
А я специально милицию назвал полицией - им больше это название подходит.
avatar