реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

На Чернігівщині вітер вивів з ладу 15 АТС

8-9 лютого внаслідок несприятливих погодних умов (пориви сильного вітру до 15-20 м/с) сталося пошкодження повітряних ліній електропостачання. Станом на 8 год. 10 лютого відключена 1 лінія електропостачання 10 кВ, 24 трансформаторні підстанції, без електропостачання залишилися 3 населені пункти на території Корюківського району. Без електрозв’язку залишилися 33 населені пункти, не функціонує 15 АТС.

Силами ВАТ ЕК "Чернігівобленерго" та Чернігівської філії ВАТ "Укртелеком" продовжуються роботи з відновлення електропостачання та електрозв’язку.

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 9-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 10 мкр/год., Щорс – 9 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Остер – 13 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Семенівка – 10 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год.

Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 9 лютого до 20 години 10 лютого очікується мінлива хмарність, місцями невеликий сніг, на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний 9-14 м/с. Температура по області вночі 3-8º, вдень 2-7º морозу.

В. М. Рига,

начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи





Теги:прогноз погоди, Корюківський район, вітер


Читайте також



Коментарі (0)
avatar