реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Куріть, куріть, ось буде вам!

Здоров’я конкретної людини в значній мірі залежить від способу її життя, наявності шкідливих звичок, зокрема – тютюнопаління.

За даними вибіркового опитування домогосподарств Чернігівської області, шкідливу звичку палити мало 15,8% населення у віці 12 років і старшому. Третина тих, хто палить, має цю пагубну звичку уже понад 20 років; чверть опитаних палить від 6 до 10 років, кожний шостий – від 16 до 20 років.

Найбільша частка (45,9%) з тих, що палять, спалюють за добу від 6 до 10 сигарет, близько третини – від 16 до 20 сигарет, кожний шостий – від 11 до 15 сигарет, 7,2% – від 1 до 5 сигарет, 3,1% – більше однієї пачки в день.

Серед жінок тютюнокуріння найбільш поширене в активному дітородному віці. Кожна десята жінка України у віці 18–29 років повідомила, що курить. Викликає занепокоєння наявність цієї шкідливої звички серед дітей та підлітків країни. За даними опитування, курять 0,1% дітей 12–13 років, 1% дівчат та 0,8% хлопців у віці 14–15 років. Серед підлітків у віці 16–17 років курять 1,5% дівчат та 13% хлопців.

Головне управління статистики у Чернігівській області




Теги:дітородний вік, шкідливі звички, тютюнопаління


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Очень хорошая статья которая точно описывает современные тенденции в понимание что такое под и вейп системы! Очень многие пробуют одноразовые системы и только потом узнают о многоразовых картридж которой можно купить как заполненным в вейп шопе https://vapechill.com.ua/ так и купить и заполнять самостоятельно!
avatar