реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Чернігівські ударівці борються з палінням

Більше 300 чернігівців завдали першого УДАРу у боротьбі з палінням. Саме стільки цигарок було зібрано активістами партії «УДАР Віталія Кличка» 31 травня у центрі Чернігова.

Чернігівська обласна організація партії «УДАР Віталія Кличка» ініціювала та провела акцію «Поміняй цигарку на цукерку!», під час якої було обміняно близько 300 цигарок.

Жителі міста, затяті курці з неохотою ділилися «найціннішим», проте влучні аргументи активістів про шкідливість куріння і солодке доповнення зробили свою справу. Цигарки були відібрані та знищені. Взамін кожен чернігівець отримав цукерку і можливо замислився хоча б на мить над можливістю кинути палити.

Так чи інакше – це не остання спроба активістів партії «УДАР Віталія Кличка» відстояти здоровий спосіб життя. Адже це одна із провідних програмних засад діяльності партії, що зумовлює систематичну роботу у цьому напрямку. Партійними активістами постійно проводяться спортивні змагання, квести і всіляко пропагується здоровий спосіб життя по всій Україні.

Нагадаємо, що 31 травня відзначається Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням. В Україні палить близько 11, 5 млн. жителів. Приблизно третина населення у віці від 18 до 25 років — є постійними курцями. Більш, як половина всіх курців свою першу цигарку викурили у віці до 12 років. Україна займає 17 місце у світі за кількістю курців, при чому їх кількість постійно зростає.



Теги:Чернігів, удар, тютюнопаління


Читайте також



Коментарі (0)
avatar