реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Футбол: завтра зустрічаються Німеччина та Австралія

Анонс матчу. Чемпіонат світу FIFA 2010 – 13 червня 2010. Стадіон "Дурбан", Дурбан

Згідно з Castrol Predictor шанси на перемогу Німеччини – 47%, шанси Австралії – 24%, нічия – 29%.

Гарна гра німців "у повітрі" може принести їм перемогу

За даними castrolfootball.com, збірна Німеччини забила 31 гол головою в матчах Чемпіонату світу FIFA з 1966 року, випередивши за цим показником своїх найближчих конкурентів на 13 м'чів.

Німці обійшли італійців (18 голів, забитих головою), аргентинців і англійців (по 13 голів, забитих головою, у кожної команди). В матчі проти сильних австралійців німцям доведеться продовжити свою традицію і показати хорошу гру "в повітрі". Незважаючи на невдалий в індивідуальномуплані сезон у складі мюнхенської "Баварії" Мирослав Клозе все-таки може стати головною зброєю збірної Німеччини в ПАР. Ц цього бомбардира німецької збірної чудовий "багаж" у світовій першості. На його рахунку 10 голів в 14 матчах, шість з яких він забив головою. Схоже, що команда Іоахима Лева продовжує славну німецьку традицію ефективної гри "в повітрі". У відбіркових матчах Чемпіионату світу FIFA 2010 німці відзначились найбільшою кількістю ударів по воротах головою.

Голи, забитіе головою в матчах Чемпіонату світу FIFA з 1966 року

Сыгранные матчи Голы, забитые головой Кол-во ударов по воротам головой за игру
Германия 70 31 2,8
Италия 60 18 2,4
Аргентина 53 13 2,2
Англия 41 13 2,9
Испания 37 12 2,5

Кеннеді - найбільш небезпечний гравець збірної Австралії

Дослідження castrolfootball.com показало, щоо Джошуа Кеннеді - рекордсмен серди футболістів австралійської збірної за участю в голах в останньому райнді відбіркових матчів Чемпіонату мсвіту FIFA 2010.

Цей майже двометровий нападаючий "Нагоя Грампус" зіграв для австралійців вирішальну роль у походженні кваліфікації. Незважаючи на те, що Кеннеді не завжди виходив у стартовому складі, він вразив своєю грою як єдиний нападаючий, забивши два мячі головою і зробивши дві результативні передачі всього в шести матчах. На його рахунку також найбільша кількість торкань м'яча на штрафному майданчику суперника (15). Крім того, він заробив найбільшу кількість штрафних ударів (19) для своєї команди. Вміння заробити штрафний може виявитися корисним у протистоянні німцями.

Участь в голах - відбіркові матчі Чемпионату світу FIFA 2010

Австралія Голи Результативні передачі Голи + результативні передачі
Джошуа Кеннеді 2 2 4
Тим Кахілл 3 0 3
Марк Брескіано 1 1 2
Бретт Емертон 2 0 2
Люк Уілкшир 0 2 2

Щоб дізнатися більше про шанси команд на перемогу, зайдіть на www.castrolfootball.com




Теги:Німеччина, Дурбан, Футбол, Австралія, Джошуа Кеннеді, чемпіонат світу з футболу, fifa 2010


Читайте також



Коментарі (0)
avatar