реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чи відбудеться діалог Президента В.Януковича з Україною?

Декілька років у місті Чернігові замість ігрового майданчика колишнього дитячого комбінату ВО «Чернігівське химволокно» по проспекту Перемоги, 15 височить дев’ятиповерховий багатоквартирний житловий будинок. В той же час у приміщенні цього ж дитсадка розмістилося КП «Новозаводське» та інші установи.
І здається нікого вже не обурює, що у центральній частині древнього міста над Десною місцеві чиновники замість 4-х дитячих закладів розташували свої контори.
Однак, громадянське суспільство не повинно миритися з тим, що побудований декілька років тому на дитячому майданчику будинок по вул. Щорса, 43-А досі залишається незаселеним, а спритні ділки захоплюють нові ділянки для забудови у заплавах річок і парках.
Переконаний, що в країні подібних незавершених об’єктів тисячі…
Чому досі продовжується злочинне розбазарювання інвестиційних ресурсів у нашій країні?
Адже в країні, пане Президенте, Ваша Партія регіонів створила могутню адміністративну владну вертикаль!

Сергій Соломаха

P.S. Прошу вважати цей матеріал як відкрите звернення до Президента України під час проведення «відкритого діалогу з країною» В. Януковича 25 лютого 2011 року.

Незаселений житловий будинок на вул. Щорса, 43-А, побудований на майданчику дітсадка по проспекту Перемоги (тобто «Октябрьской революции»), 15 у м.Чернігові









Коментарі (1)
avatar
1
Так как Янукович Не является гарантом Конституции,а это его главная обязанность - то он де -факто Не является президентом страны!
то что произошло де-юре - называется узурпацией власти. т.к. той Конституции по которой его делегировал народ на эту должность - нет!
Все это происходит публично, об обе Конституции Янукович вытер ноги. А поэтому вопрос к человеку узурпировавшему власть - он добровольно уйдет с этой должности, публично. или будет ждать Майдана и участи Чаушеску!
avatar