реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Анонс газети "Сiверщина" від 12 серпня 2010 року

Другий серпневий номер "Сіверщини", незважаючи на спекотну погоду, насичений і різноманітний. У випуску:
1. Чому сталася жахлива трагедія у Прилуках, де загинуло чотири працівники комунального підприємства «Прилукитепловодопостачання»? Про це в інформації з УМВС області.
2. Через що Чернігівська обласна партійна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» виключила із партії вісім своїх «побратимів»? Розповідає керівник обласної організації Олександ Кодола.
3. «Кримінальна хроніка» інформує читачів про те як в Чернігові опинилася під колесами автомобіля жінка, що перебувала на сьомому місяці вагітності.
4. «Сіверщина» інформує про екологічну акцію, присвячену пропаганді здорового способу життя — прибирання від сміття берегів та дна озера Яма, що розташоване на в’їзді до Чернігова.
5. Акція, проведена громадською організацією «Зоошанс» перед Чернігівською міською радою, дала свої плоди — депутати міськради домовилися з пікетниками про спільне розроблення механізмів щодо регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у м. Чернігові.
6. Як рятували коня, що впав у зливну яму поблизу села Новоселівка Чернігівського району.
7. Економічний оглядач «Сіверщини» Сергій Соломаха в своєму аналітичному матеріалі ділиться з читачами своїми думками і доводами про те, чи дійсно влада «кидане» 11 мільйонів акціонерів?
8. Зворушлива розповідь історика і журналіста Олександра Ясенчука про те, як фотографія чернігівського повстанця і захисника селян Івана Васильчикова (він же Галака) збереглася з часів Жовтневої революції минулого століття і про результати цьогорічної експедиції по шляхах цього народного месника.
9. В новій рубриці «Читальня «Сіверщини» пропонуємо розповідь популярного українського письменника Леоніда Ісаченка «Море пахне кавуном», в якому автор відтворює картинки життя на Кримському півострові.
10. Об’єднуватися чи не об’єднуватися православним церквам в Україні — це питання стає особливо актуальним на тлі нових політичних подій. Про це розмірковує Патріарх Української православної церкви Київського патріархату Філарет.
11. Журналіст Петро Антоненко аналізує результати політичного візиту в Україну глави Російської Православної церкви — патріарха Московського і Всія Русі Кирила.
12. Цей же автор пов’язує нинішню зачистку у вищій школі з наступними виборами депутатів до місцевих рад.
13. Як не вмерти під час спеки та про те, чи корисні кондиціонери і як треба ними користуватися, аби уникнути респіраторно-легеневих захворювань — у консультаціях чернігівських лікарів.
14. Коли саме закінчується молодість, знає Олександр Ясенчук. Його замальовка і має таку назву — «Прощавай, молодість!»



Теги:2010 року, газети, події, 12, серпня, Анонс, коментарі, Від, новини, Сiверщина


Читайте також



Коментарі (0)
avatar