реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Анонс газети "Сiверщина" від 19 серпня 2010 року

Різнополюсні думки з приводу головного свята країни — Дня Незалежності — тема, якою відриває шлях до читача черговий випуск «Сіверщини».

Скільки насправді горять торф’яників в Чернігівській області? Про особисту перевірку головою Чернігівської облдержадміністрації Володимиром Хоменком території регіону.

Загибель дітей в Ніжинському інтернаті — це наслідок неякісно приготовленої їжі чи виникнення якоїсь інфекції? А, може, в Україні з’явився небезпечний вірус, який ризикує підірвати здоров’я багатьох тисяч українських громадян?

Як вчасно і без ризикованих наслідків зареєструвати мототехніку? Умови, порядок, терміни процедури реєстрації мопедів та скутерів змінені. Скільки доведеться платити власнику такої техніки за новими правилами — у спеціальній рубриці «Автонавігатор».

На вулиці помітно спадає спека, але літо ще в розпалі. На цій же сторінці можна дізнатися про те, як уберегти авто від літньої спеки.

У Чернігівському культурно-мистецькому центрі «Інтермеццо» за підтримки громадської ініціативи «Оновлення країни» відбулося відкриття полиці буккросингу.
Ідея буккросингу проста — поділитися з іншими цікавою книжкою.

Легендарні особистості обростають легендами. А вірити легендам чи спростовувати їх — то особиста справа кожного. А обов’язок журналіста — на основі достовірних фактів докопуватися до істини. Журналіст Олександр Олійник розповідає про свою давню зустріч з очевидцем подій тих давніх літ, коли на Ріпкинщині діяла команда отамана Галаки. Автор розповідає про улюбленішу пісню цього отамана, який співав її щоразу при входженні до будь-якого населеного пункту.

«Чим народ заважає владі?» — відомий на Чернігівщині журналіст Петро Антоненко дає можливість поміркувати читачам «Сіверщини» на тим, чому галопуючими кроками підвищуються ціни на продукти харчування, хоча представники влади обіцяли їх не підвищувати.

Нащадки касти відунів ходять серед нас. Впевнений Олександр Ясенчук, автор публікації про сучасного підприємця, нащадка волхвів, людину,яка володіє особливим знанням.

«Культурно-мистецька палітра» «Сіверщини» представляє професійну капелу бандуристів імені Остапа Вересая, презентація якої відбулася в Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм.

Чому саме сьогодні активізувалось вербування спецслужбами нашої країни осіб з різних інституцій, у тому числі представників ЗМІ? Про це розмірковує в постійній рубриці «Мимохідь» автор публікації Сергій Кордик.




Теги:року, газети, інформація, 2010, серпня, Анонс, Від, новини, 19, Сiверщина


Читайте також



Коментарі (0)
avatar