реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети "Біла хата" від 13 січня 2011 року

Про боротьбу з корупцією точаться розмови в Україні не один рік. А чи можна взагалі подолати це явище, яке є загрозою для національної безпеки будь-якої країни? Аналітичний виклад цієї теми в публікації «Міражі сьогодення».

Набагато збільшені штрафи за порушення правил дорожнього руху, схоже, не дуже лякають водіїв автотранспорту. Як засвідчують факти, лише за 5 днів січня працівниками державної автоінспекції Чернігівської області виявлено 161 – го водія в нетверезому стані. Про те, які заходи здійснює ДАІ області щодо мінімізації цього явища йдеться в матеріалі газети «Біла хата» — «ДАІ полює на нетверезих водіїв».

Про цікаві норми в частині фінансово-матеріального заохочення державних службовців розповідає читачам тижневика фахівець Головного управління юстиції у Чернігівській області — головний спеціаліст відділу кадрової роботи та державної служби Олена МИХАЙЛЕНКО.

В рубриці «Юридична консультація» цього разу мова йде про черги та спадщину. Хто має право на майно померлого в першу чергу у разі відсутності заповіту?

А інша популярна серед читачів рубрика «Хатня призьба» продовжує надавати можливість читачам висловити свою думку з наболілих проблем. У цьому випуску газети «Біла хата» — пенсійна тема.

З 15 січня для багатьох водіїв настає черговий клопіт — проходження технічного огляду автотранспорту. Про нові правила такої технічної процедури розповідають працівники Державтоінспекції Чернігівської області.

Редакція газети «Біла хата» звернулася за допомогою до головного спеціаліста управління охорони здоров’я з фізіотерапії та лікувальної фізкультури Тетяни Широкої, аби вона розповіла про фізкультуру для людей похилого віку.

Нещодавно головному редактору всеукраїнської газети «Сіверщина» Василеві Чепурному пощастило три тижні гостювати в США. У цьому випуску він розповідає читачам «Білої хати» про те, як і чим харчуються американці.

Своїми дієвими секретами з приготування квашеної капусти ділиться з читачами чернігівка Фаїна Омельченко. Вона гість «Вітальні «Білої хати».

Як не дивно, а в газеті, виявляється, теж можна замовити пісню для рідних та близьких людей. Цього разу для своїх батьків — подружжя Сахно, які в дружбі та злагоді живуть 50 років, їхні діти та онуки замовили пісню «Мої батьки».

Про цікаві випадки, пов’язані з ворожінням, розповіли кореспонденту газети «Біла хата» безпосередні свідки та учасники таких подій.




Теги:газети, Чернігів, події, 14, Анонс, січня, Біла хата, поради, 2011, 13


Читайте також



Коментарі (0)
avatar