реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 9 серпня 2012 року

Незважаючи на заходи уряду, спрямовані на утримання цін на ліки, вартість медичних препаратів невпинно зростає. Про це свідчать факти, які наводять безпосередньо читачі тижневика.

Унаслідок недбалого знищення хімічної зброї на одному з військових заводів стався витік небезпечної речовини. Чи можливе через аварію зараження річки Десна? Про це — у спеціальному репортажі.

Під час відпочинку так звані туристи проявляють недбальство до природи, а відтак — і до себе. Актуальні роздуми чернігівця — про ситуацію навколо Святого озера неподалік обласного центру.

Які таємниці криє в собі вершкове масло? Що треба обов’язково знати, купуючи цей продукт? Відповідь надає для читачів спеціаліст обласного управління захисту прав споживачів.

Для справжньої господині настала пора правильного приготування ягід, овочів та фруктів на зиму. Що потрібно знати при їх заморожуванні? Поради фахівця знадобляться багатьом читачам.

У Чернігівському оздоровчому таборі «Дружба» днями відбулася цікава соціальна акція для малечі «Світ пошти». Організували заходи Чернігівська дирекція «Укрпошти» та асоціація філателістів України. Окрім презентацій поштових марок, які розкривають різножанровий світ планети, під час акції були проведені всілякі призові конкурси. Багато діточок дізналися чи не вперше про різноманітні способи доставки поштових кореспонденцій, а деякі з них і самі написали експромтом твори на тему: «Що я знаю про пошту?» Про це — у спеціальному фоторепортажі.

У жінки — героїні життєвої оповіді — було все: стабільний бізнес, елітний будинок за містом, розкішне авто. Але сучасна молода пані не була щасливою, бо втрачене головне… А що саме — можна дізнатися зі свіжого випуску обласної газети «Біла хата», яка, як завжди, надходить до свого читача щочетверга.



Теги:9 серпня 2012, консультації, Чернігів, Анонс, Газета, Біла хата, поради, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar