реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 6 вересня 2012 року

У скільки обійшлося для сімейного бюджету цього року відправити першокласника до школи? Чи збільшилась вартість шкільного приладдя і шкільної форми за останні два роки? Про це — у невеличкому дослідженні-репортажі журналіста тижневика.

На Чернігівщині в розпалі військові змагання танкістів. Про це — у репортажі з місця події.

Неймовірно, але факт: наприкінці серпня на річку Стрижень поблизу села Роїще в Чернігівському районі припливли справжні «дракони».

Цього разу рубрика «Правовий орієнтир» різнопланова — на сторінках публікуються актуальні консультації фахівців обласних управлінь Пенсійного фонду та соціального захисту з різних питань, що хвилюють читачів газети.

Городньо-садові роботи у вересні, календар по днях, як краще зберегти овочі, про осінні роботи в квітнику розповідають садівники-городники на сторінці «Урожай».

Де б ми не були, куди б нас не закидала доля, але настає момент, коли ми повертаємося до свого отчого дому. Хвилююча розповідь-бувальщина «Біля батьківського дому» не залишить нікого байдужим до змінних процесів нашого життя.

У спеціальній сторінці для дітей — кросворди, сканворди, дитячі загадки-ребуси.

Хто не встиг передплатити Чернігівську обласну газету «Біла хата» — її можна придбати у кіосках преси та в поштових відділеннях зв’язку.



Теги:консультації, Чернігів, Анонс, Газета, 6 вересня 2012, Біла хата, поради, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar