реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 8 березня 2012 року

Святковий номер тижневика розмаїтий на жіночі теми. Про мужність жінки — Героя Радянського Союзу Людмили Кравець — єдиної на сьогодні серед тих живих, кому під час Великої Вітчизняної війни було присвоєне високе звання Героя Радянського Союзу, розповідає журналіст у своїй публікації.

У рубриці «Приватне» чернігівський психолог розповідає про дослідження у царині взаємовідносин чоловіка та жінки.

У новій рубриці «Пошта довіри» — спеціальна розповідь жінки з Гомеля, яка побувала в Чернігові, а потім надіслала листа на адресу редакції. Її розповідь є водночас і вражаючою, і захоплюючою.

Також у березневому номері газета «Біла хата» висвітлює і такі питання:

У тенетах шахраїв. Таку назву має стаття працівника міліції, який застерігає громадян від методів, до яких вдаються шахраї з метою заволодіння грошима та коштовностями людей.

У військовому репортажі йдеться про навчання Сухопутних військ Збройних сил України на військовому полігоні, що в селищі Гончарівське.

А головний приємний сюрприз для своїх читачів святкового номера в тому, що «Біла хата» відтепер друкується в кольорі. Відтак читачам пропонуються не тільки змістовні текстові матеріали, а й візуально-актуальні картинки зі щоденного життя, яке теж барвисте на кольори та різні сюжети.

Якщо Чернігівську обласну газету для всієї родини «Біла хата» передплатити сьогодні, то вже з квітня її можна буде отримувати до своїх поштових скриньок.



Теги:консультація, 8 березня, Чернігів, жінка, Анонс, Газета, Біла хата, поради, тижневик, 2012


Читайте також



Коментарі (0)
avatar