реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 12 січня 2012 року

Цього числа газета пише про таке:
Дивовижно, але факт: людині наснився сон про наше життя-буття, а прокинувшись, вона відтворила його у віршах.

Про унікальну операцію, яку провели сосницькі лікарі 32-річній жінці із села Змітнів Сосницького району, якій циркулярною пилкою відрізало кисть руки.

Чернігівець за скоєне діяння засуджений до 9 років ув’язнення. Окрім матеріальної шкоди в кілька тисяч гривень, йому доведеться ще й сплатити потерпілим по 500 тисяч кожному.

«Ентузіасти» — це публікація нової рубрики обласного тижневика «Біла хата» «Молодіжний формат», у якій розповідається, як студенти Чернігівського національного педагогічного університету були в Європі: працювали на фермі, жили в будиночках, розрахованих на чотирьох осіб. Вони виїхали туди у прагненні заробити грошей. Вони вважають, що треба не тільки мріяти, а й робити щось конкретне, адже все — у власних руках.

Валентин Шабельник із Чернігова розповідає про те, як у селі Кобижча Бобровицького району покусали шершні чоловіка. Що з того було — в публікації «Один день із далекого дитинства».

Обласний тижневик «Біла хата» вміщує цього разу одразу два гороскопи: зодіакальний і східний, а також прогноз фахівців, якою слід очікувати погоду до кінця січня.



Теги:консультація, Чернігів, Анонс, Газета, сімя, 12 січня, Біла хата, поради, тижневик, 2012


Читайте також



Коментарі (0)
avatar